Κεντρική Διεθνή Στο ρελαντί η Μπάγερν

Στο ρελαντί η Μπάγερν

delaney bayern malaga

delaney-bayern-malaga

Χωρίς να συναντήσει κάποια ιδιαίτερη αντίσταση η Μπάγερν Μονάχου επιβλήθηκε εντός έδρας της Τρίερ με 72-60 για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γερμανίας και έμεινε σταθερή στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 22-3.

Οι “Βαυαροί” ήταν πολύ προσηλωμένοι στην άμυνα και είχαν την πρωτοπορία στο σκορ σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Μάλιστα οι γηπεδούχοι ανέβασαν… στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, προηγήθηκαν με 54-39 με την λήξη της τρίτης περιόδου και παίζοντας στο ρελαντί συντήρησαν την διαφορά και κατέκτησαν χαλαρά το ροζ φύλλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Σβέτισλαβ Πέσιτς είχαν μεγάλη “υπεροπλία” στα ριμπάουντ (37 έναντι 27). Ο Μπράις Τέιλορ και ο Ρόμπιν Μπένζινγκ πέτυχαν από 16 πόντους έκαστος για τους νικητές ενώ από τους ηττημένους που υποχώρησαν στο 9-16 ξεχώρισε ο Τρέβον Χιουζ (13 πόντοι).

Με μία φοβερή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο η Βόννη έκαμψε την αντίσταση της Τούμπιγκεν εντός έδρας με 80-63. Οι γηπεδούχοι ήταν πίσω στο σκορ με 35-32 στο πρώτο μέρος ωστόσο πήραν… κεφάλι με 49-48 στο 30’ και ολοκλήρωσαν την ολική επαναφορά με επιμέρους σκορ 31-15 που πραγματοποίησαν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Ράιν Μπρουκς με 26 πόντους. Ο Μπόγκνταν Ραντοσάβλιεβιτς με 15 πόντους και 6 ριμπάουντ ήταν ο καλύτερος παίκτης για τους ηττημένους.

Την δέκατη φετινή της νίκη πανηγύρισε η Μπρεμερχάβεν η οποία δεν είχε πρόβλημα να “λυγίσει” εντός έδρας την Μπραουνσβάιγκ με 89-78. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοπορία στο σκορ σε όλη την διάρκεια του ματς. Πρώτο “βιολί” ήταν ο Ντάριους Άνταμς με 23 πόντους την ώρα που από τους φιλοξενούμενους ο Αζάια Σουάν είχε 19 πόντους και 5 ριμπάουντ. Στο 6-19 ανέβηκε η Μπέιροϊτ η οποία συνέτριψε εντός έδρας τη Χάγκεν με 90-71. “Όλα τα λεφτά” για τους γηπεδούχους που “καθάρισαν” από το πρώτο ημίχρονο (51-28) ήταν ο Κάιλ Γουίμς (27 πόντοι). Στην αντίπερα όχθη ο Λάρι Γκόρντον σημείωσε 19 πόντους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…