Κεντρική Α1 Κολοσσός “Πρώτο μέλημα η άμυνα”

“Πρώτο μέλημα η άμυνα”

priftis1

Την “καυτή” του έδρα θέλει να εκμεταλλευτεί ο Κολοσσός, υποδεχόμενος τον ισχυρό ΚΑΟΔ, στο Βενετόκλειο, για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο Ροδίτες μετρούν τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια και θέλουν να συνεχίσουν αναλόγως.

Ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης, στάθηκε στη δυσκολία του παιχνιδιού και την ποιότητα του ΚΑΟΔ, τόνισε πως η σωστή αμυντική λειτουργία θα αποτελέσει το πρωταρχικό μέλημα της ομάδας του υπογραμμίζοντας, παράλληλα, την καταλυτική παρουσία του κόσμου:

“Η Δράμα είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα, θα έλεγα από τις καλύτερες του ελληνικού πρωταθλήματος, κάτι που αποτυπώνεται τόσο στα αποτελέσματα της όσο και από τον τρόπο που αναπτύσσεται μέσα στο γήπεδο από πλευράς τακτικής. Έχει μια πολύ ισορροπημένη χημεία, με πολύ δυνατή περιφερειακή γραμμή.

Η κρισιμότητα του παιχνιδιού για εμάς είναι δεδομένη. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε το παιχνίδι σε μια αμυντική βάση, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε. Η συμπαράσταση του κόσμου σε αυτό το παιχνίδι θα είναι πολύ καθοριστική, στην προσπάθεια που κάνουμε για να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας”.

Ως εκπρόσωπος των παικτών, ο Χριστόφορος Στεφανίδης, πρόσθεσε: “Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που φέτος έχει καταφέρει με την παρουσία της να κερδίσει τον σεβασμό όλων. Μάλιστα ο ΚΑΟΔ πηγαίνει καλύτερα από ό,τι θα περίμεναν πολλοί, έχει εξαιρετική εικόνα.

Για εμάς αυτό το παιχνίδι είναι κομβικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος που αν το πάρουμε μπορεί να διώξει μεγάλο μέρος του άγχους και της πίεσης και ουσιαστικά να μας φέρει πολύ κοντά στον μεγάλο μας στόχο. Το αντιμετωπίζουμε ως ματς “τελικό” που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε.

Θεωρώ πως δεν έχει καμία σχέση με το ματς του πρώτου γύρου, και οι δύο ομάδες έχουν αλλαγές σε σχέση με τότε. Αναμένουμε ένα πολύ δυνατό ματς το οποίο απαιτεί συγκέντρωση για 40 λεπτά, ούτε δευτερόλεπτο λιγότερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κολοσσός

Δειτε επισης

Γυρίζει σελίδα ο Κολοσσός

Για την αναμέτρηση του Κολοσσού H Hotels κόντρα στη Λάρισα Bread Factory, στο πλαίσιο της …