Κεντρική Διεθνή Περασμένα μεγαλεία…

Περασμένα μεγαλεία…

Sasha Vujacic lakers

Sasha-Vujacic-lakers

Σε μία πολύ σπουδαία μεταγραφική προσθήκη ετοιμάζεται να προχωρήσει η Βενέτσια η οποία φαίνεται να βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Σάσα Βούγιασιτς μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο δις πρωταθλητής NBA με τους Λος Άντζελες Λέικερς (2009, 2010) προέρχεται από μία αποτυχημένη διετία με την φανέλα της Αναντολού Εφές στην οποία κατέφθασε μετά βαΐων και κλάδων το 2011 αλλά δεν κατάφερε να κάνει την διαφορά στην τουρκική ομάδα. Ακολούθως ο Σλοβένος γκαρντ υπέγραψε δεκαήμερο συμβόλαιο με τους Λος Άντζελες Κλίπερς στις 2 Φεβρουαρίου ωστόσο αποχώρησε μετά από δύο αγώνες.

Σύμφωνα με τη gazzetta dello sport ο επόμενος προορισμός στην καριέρα του Βούγιασιτς θα είναι η Βενέτσια με τις δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Ο 30χρονος άσος που κάποτε ήταν… απλησίαστος για το μπάτζετ των περισσότερων ευρωπαϊκών ομάδων αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τους Βενετσιάνους στην προσπάθεια που κάνουν να μπουν στην πρώτη οχτάδα της βαθμολογίας της Serie A. (είναι στην ένατη θέση με ρεκόρ 11-13). Περασμένα μεγαλεία…

Ο Βούγιασιτς έπαιξε σε 478 παιχνίδια για την κανονική διάρκεια στο NBA έχοντας μέσο όρο 5,6 πόντους και 1,9 ριμπάουντ και σε 65 αγώνες για τα πλέι οφ του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου με μέσο όρο 5 πόντους και 1,6 ριμπάουντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…