Κεντρική Α1 ΑΕΚ “Οικονομόπουλος… και στην ΚΑΕ;”

“Οικονομόπουλος… και στην ΚΑΕ;”

oikonomopoulos-haris1

Διπλό… χτύπημα εκ των έσω σε μία ημέρα πάει πολύ στην ΑΕΚ. Από την μία ο δικηγόρος Χάρης Οικονομόπουλος πέτυχε την προσωρινή αναστολή της ολοκλήρωσης της διαδικασίας εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ, από την άλλη πέντε οπαδοί-μέλη της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ κατέθεσαν (στα κρυφά) αίτημα στο υπουργείο για να ακυρωθεί η νομοθετική ρύθμιση για την “Αγιά Σοφιά”.

Είναι λογικό να επικρατεί μούδιασμα (και οργή) ετούτη την ώρα στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο, αν και υπάρχει η προσδοκία, ότι η δυναμική Δημήτρη Μελισσανίδη θα καταστεί επαρκής για να ξεπεραστεί κι αυτός ο σκόπελος.

Η εξέλιξη με την (μη) εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ προκάλεσε ερωτηματικά για την εκκαθάριση ή ανάκληση της ΚΑΕ ΑΕΚ. Αυτό, τουλάχιστον, αντιλαμβανόμαστε εμείς από την αγωνία που “εισπράττουμε” διαβάζοντας τα μηνύματα, που δεχτήκαμε.

Υπάρχει ενδεχόμενο να εμφανιστεί ένας… Οικονομόπουλος και στην ΚΑΕ;” Αυτό είναι το ερώτημα, που μας απευθύνουν.

Υπενθυμίζουμε, λοιπόν, ότι εντός των επόμενων ημερών και πάντως πριν από τη λήξη του Πρωταθλήματος της Α2, θα δημοσιευθεί στο ΦΕΚ η απόφαση ανάκλησης μέσω του υπουργείου Ανάπτυξης. Σχετικά είχε δεσμευθεί έναντι των μελών του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής, ο εκ των χρηματοδοτών της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου. Η περίπτωση μοιάζει να είναι διαφορετική από την ΠΑΕ.

Ο κ. Οικονομόπουλος, με την ιδιότητα του νομικού, θεωρεί ότι με ζώσα την ΠΑΕ θα διεκδικήσει τα χρήματα, που οφείλει στην ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιάδης. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι στο ευαγγέλιο για το τι μπορεί να προκύψει αύριο-μεθαύριο. Προφανώς, υπάρχουν κάποιοι, που διεκδικούν χρήματα παρελθόντων ετών. Mέχρι στιγμής, πάντως, οι όποιες κινήσεις τρίτων έχουν έχουν βρει επί της ουσίας τοίχο! Οι άνθρωποι της επίσημης ΑΕΚ είναι αισιόδοξοι. Έτσι ή αλλιώς, ο χρόνος πιέζει. Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

AEK: Προπόνηση και τεστ κορωνοϊού

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα υποβλήθ…