Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Νίκη με “φόντο” πλέι οφ”

“Νίκη με “φόντο” πλέι οφ”

kalafatakis

Το Ρέθυμνο ανηφορίζει στα Τρίκαλα, με σκοπό να ζευγαρώσει τις νίκες του στοχεύοντας στη καλύτερη δυνατή θέση εν όψει πλέι οφ, μιας και έχει εξασφαλίσει, ουσιαστικά, την παραμονή του, αλλά δεν θα έχει εύκολο έργο στην, δυνατή, έδρα των Τρικάλων.

Ο Γιώργος Καλαφατάκης, στάθηκε στο μεγάλο κενό (ελέω All Star Game) από τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος και, όπως υποστήριξε, οι παίκτες θα χρειαστούν κάποια ώρα να ξαναβρούν το ρυθμό, δηλώνοντας αισιόδοξος πως η ομάδα μπορεί να πανηγυρίσει τη νίκη:

“Ξεκινάει και πάλι το πρωτάθλημα μετά από αρκετές ημέρες και θα πρέπει να βρούμε τους ρυθμούς μας και να ανταποκριθούμε στις συνθήκες του σαββατιάτικου αγώνα.  Όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι σημαντικά.

Τα Τρίκαλα από ότι γνωρίζω είναι στο “πόδι” για τον αγώνα του Σαββάτου και σίγουρα θα έχουμε δύσκολη αποστολή. Η ομάδα των Τρικάλων κάνει μία αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα και αξίζει συγχαρητήρια, εμείς, όμως, είμαστε διαβασμένοι και γνωρίζουμε τι θα αντιμετωπίσουμε, δουλεύοντας σκληρά όλη την εβδομάδα.

Πηγαίνουμε με στόχο τη νίκη ώστε να μπούμε δυναμικά σε τροχιά πλέϊ οφ”

Ο Καλίστους Εζιούκου, με τη σειρά του, τόνισε: “Πιστεύω ότι είναι ένα από τα πιο σημαντικά ματς, αφού ενδεχόμενη νίκη θα μας βάλει δυναμικά στο “παιχνίδι” της οκτάδας. Είμαι βέβαιος πως και τα Τρίκαλα περιμένουν αυτόν τον αγώνα αφού το αποτέλεσμα θα κρίνει πολλά.

Η ομάδα των Τρικάλων είναι πολύ καλή. Διαθέτει αθλητικούς παίκτες οι οποίοι βγάζουν πολύ ενέργεια, όπως ο Έβανς και ο Γιούινγκ. Εμείς δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και θα παλέψουμε για το θετικό αποτέλεσμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…