Κεντρική NBA NCAA Η “μάχη” των εταιρειών

Η “μάχη” των εταιρειών

bracket-etaireies

Ο “πόλεμος” της March Madness ξεκινά αύριο (18/03) για ακόμη μία χρονιά με τους διεκδικητές του θρόνου να ρίχνονται στη μάχη έχοντας ένα στόχο: να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου! Πέρα από τις ομάδες, όμως, και οι εταιρείες αθλητικών ειδών δίνουν τη δική τους μάχη αυτές τις ημέρες.

Το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει, άλλωστε, για το NCAA και τα διαρκώς αυξανόμενα έσοδα που προκύπτουν από την Τρέλα του Μαρτίου δεν αφήνουν περιθώρια για χαλάρωση στις εταιρείες που ντύνουν τις εξήντα οκτώ (68) ομάδες του φετινού τουρνουά.

Η ιστοσελίδα sportingnews.com φρόντισε να πάει το bracket… ένα βήμα παραπέρα παρουσιάζοντας το χάρτη της March Madness μέσα από τα ονόματα των αθλητικών εταιρειών. Έτσι, έβαλε στη θέση των κολεγίων το σήμα της εταιρείας που τους εφοδιάζει με αθλητικό υλικό.

Τα αποτελέσματα δείχνουν καθολική υπεροχή της Nike/Jordan (45 ομάδες), με την Adidas (18) να βρίσκεται πολύ πίσω και τις Russell Athletic (4) και Under Armour (1) να… προσπαθούν με νύχια και με δόντια “να μπουν στο μάτι” των δύο “μεγάλων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

Ο Ρικ Πιτίνο έβγαλε το καπέλο στον μαθητή του (pic)

Ο Ρικ Πιτίνο γνώρισε τη συντριβή  στο πρώτο παιχνίδι στην επιστροφή του στο NCAA, ωστόσο δ…