Κεντρική Ασίστ Shadow “Ελάτε στο γήπεδο” (vid)

“Ελάτε στο γήπεδο” (vid)

proteas-win-filiko

Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός W.I.N. HELLAS και ο Πρωτέας Βούλας ενώνουν τις δυνάμεις τους την Κυριακή 16 Μαρτίου και ώρα 12:00 στο Κλειστό «Γ.Γεννηματάς» της Βούλας, με στόχο την ενίσχυση του αγώνα πρόληψης και αντιμετώπισης των φαινομένων βίας και κακοποίησης των γυναικών, αλλά και την ευαισθητοποίηση του κοινού στον τομέα αυτό.

Χθες πραγματοποιήθηκε και η συνέντευξη τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν οι χορηγοί της εκδήλωσης, το πρόγραμμα καθώς και οι καλεσμένες που προσκλήθηκαν.

Αρχικά το λόγο πήρε η Ντόλυ Φατσέα, η οποία είναι αντιπρόεδρος της W.I.N. HELLAS.

“Εκ μέρους τις WIN Hellas, το ΔΣ και την Πρόεδρο μας την Κα. Μάντα Παπαδάκου θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον ΠΡΩΤΕΑ ΒΟΥΛΑΣ, όπως και την BARILLA, την SWAROVSKI και την COLLAGEN POWER που μας πήρε υποστηρίζουν σε αυτή την προσπάθεια. Σκοπός του CELEBRITY MATCH είναι η διάδοση του κοινωνικού μηνύματος της καταπολέμησης της βίας εναντίον των γυναικών και η ενίσχυση του έργου της W.I.N Hellas.

Η διοργάνωση σημαντικών αθλητικών εκδηλώσεων στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας αυτή τη στιγμή, στέλνει ένα μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας και δύναμης, ένα μήνυμα που ο αθλητισμός, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, μπορεί να περάσει και να εμπνεύσει στους ανθρώπους.

Ευχαριστούμε επίσης τους: (Έλλη Κοκκίνου, Δέσποινα Καμπούρη, Στέλλα Δημητρίου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Ζενίλντα, Χριστίνα Βραχάλη, Βάσω Στασινού, Στέλλα Γιαμπουρά, Ανίτα Ναθαναήλ, Ορθούλα Παπαδάκου, Μάντα Παπαδάκου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Βασιλική Τσεκούρα, Έλενα Λιάφου, Άντζελα Ευριπίδου, Χριστίνα Κοντοβά, Έλλη Αγγελιδάκη, Χριστίνα Παππά, Μάσα Φασούλα, Άννυ Κωνσταντινίδη, Εύη Αδάμ, Κέλλυ Πρωτόπαππα) που δέχτηκαν με προθυμία να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή. Με τη στήριξη και συμμετοχή σας μεταφέρουμε όλοι μαζί ένα μήνυμα στήριξης στις γυναίκες-θύματα βίας και στον αγώνα ενάντια στην κακοποίηση των γυναικών.

Σκοπός της W.I.N. HELLAS είναι να προσφέρει κάθε είδους βοήθεια για την προστασία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής βία. Δραστηριοποιείται τα τελευταία 8 χρόνια με πλούσιο ενημερωτικό έργο για την πρόληψη, αλλά και τη συμβουλευτική για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Εύχομαι μέσα από την προβολή που εξασφαλίζει η διοργάνωση, να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση στο κοινωνικό σύνολο για το θέμα της κακοποίησης των γυναικών και την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας. Σας ευχαριστώ και πάλι όλους για τη διάθεση και την ευγενική προσφορά σας, να αναδείξουμε μαζί τη δράση της W.I.N. HELLAS και ας αποδείξουμε στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να ενώσει, να εκπαιδεύσει και να γεμίσει τις ψυχές μας με όμορφες εικόνες και συναισθήματα”.

Ορθούλα Παπαδάκου: “Μεγάλη τιμή”

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Ορθούλα Παπαδάκου,μέλος του ΔΣ της W.I.N. HELLAS  πρώην αθλήτρια του Πρωτέα Βούλας η οποία ανέφερε: “Είναι μεγάλη τιμή για μένα, καθώς στον Πρωτέα Βούλας ήμουν αρκετά χρόνια και είχαμε ξεκινήσει από χαμηλά. Μαζί με τον Πρωτέα έχω μεγαλώσει, έχω ωριμάσει και έχουμε φτάσει μέχρι Α2 κατηγορία. Είναι για μένα οικογένεια μου και ως μέλος του ΔΣ της W.I.N. είναι μεγάλη μου χαρά που διοργανώνουμε αυτό το event. Να έρθετε στο γήπεδο, να μας στηρίξετε και θα περάσετε όμορφα. Σας περιμένουμε όλους εκεί στις 16 Μαρτίου”.

Βάσω Πετρίδου: “Είμαστε ενάντια στην βία”

Τέλος το μέλος του ΔΣ του Πρωτέα Βούλας, Βάσω Πετρίδου, αναφέρθηκε στην γιορτή υποστηρίζοντας: “Ο Πρωτέας Βούλας είναι ένας σύλλογος που δραστηριοποιείται στον χώρο του Μπάσκετ. Έχουμε πάνω από 500 παιδιά στις Ακαδημίες μας και το πιστεύω του συλλόγου μας είναι ότι είμαστε όλοι μια ομάδα, μια οικογένεια και μέσα από αυτό το πιστεύω, τόσο ο Πρόεδρος (κος Χρήστος Βασιλειάδης), όσο και τα μέλη του Δ.Σ. πιστεύουμε πως ο αθλητισμός πέρα από την καθαρή έννοια του αθλητισμού, έχει χαρακτήρα παιδαγωγικό και κοινωνικό.

Ως τοπικός σύλλογος έχουμε καταφέρει να διακριθούμε σε Εθνικό επίπεδο με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στις Γυναίκες το 2013. Μέσα λοιπόν από αυτή την αναγνωρισιμότητα του συλλόγου μας από τις επιτυχίες του θέλουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο να έχει χαρακτήρα πέρα από τα στενά όρια της τοπικής κοινωνίας.

Είμαστε ενάντια στην βία τόσο στα γήπεδα, όσο και σε οποιονδήποτε χώρο αυτή μπορεί να εκφραστεί. Το Γυναικείο τμήμα λοιπόν του συλλόγου μας που είναι και το πιο γνωστό καθώς αγωνίζεται στην Α1, αγκάλιασε όπως και ολόκληρος ο σύλλογος την W.I.N. και προσφερθήκαμε να βοηθήσουμε με μεγάλη χαρά αυτόν τον μεγάλο Οργανισμό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

«Ganon Baker series»: Συνεχίζεται με τη θρυλική Nancy Lieberman!

Ο Ganon Baker σήμερα μας αποκαλύπτει, τη σχέση του με το γυναικείο μπάσκετ. «Μόλις παρέλαβ…