Κεντρική Α1 ΑΕΚ Αύριο μεσημέρι φεύγουν για Τρίπολη!

Αύριο μεσημέρι φεύγουν για Τρίπολη!

aek-ofi-pagkos

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η ΑΕΚ ξαναβρίσκει τον ρυθμό της. Έτσι ή αλλιώς, δεν πληγώθηκε από την προφανή κούραση (κατά ομολογία και του Γιώργου Τσιάκου) που την ταλαιπώρησε, αφού ξεπέρασε τους σκοπέλους. Σε εξωαγωνιστικό επίπεδο, όμως, ξαφνιάζει.

Αν οι πληροφορίες μας είναι επαρκείς (που είναι), οι διοικούντες την ΑΕΚ έδωσαν εντολή να φύγει η αποστολή με πούλμαν ανήμερα του αγώνα με Αρκαδικό! Και μάλιστα να φύγει τελευταία στιγμή, όπερ σημαίνει οι παίκτες θα αναχωρήσουν αύριο μεσημέρι από Ζωφριά και θα πάνε απευθείας στο γήπεδο της Τρίπολης.

Η πιθανή αυτή εξέλιξη προκάλεσε  μικροαναστάτωση, αν και οι παίκτες (και οι προπονητές) δείχνουν και είναι αποφασισμένοι. Το γεγονός είναι πρωτοφανές, αν λάβει κανείς υπόψιν την συνέπεια που διέκρινε την διοίκηση, τουλάχιστον, σε λεπτομέρειες, που αφορούσαν στην καθημερινότητα της ομάδας, που εδώ και δύο χρόνια κάνει πρωταθλητισμό.

Υπενθυμίζεται, ότι η απόσταση Αθήνα-Τρίπολη είναι 157 χιλιόμετρα και 2 ώρες δρόμο, με όποιον κίνδυνο να ελλοχεύει για έγκαιρη και ομαλή μετάβαση στο κλειστό της οδού Καλαβρύτων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

MVP του μήνα ο Μορέιρα της ΑΕΚ

Ο Γιανίκ Μορέιρα αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του BCL για τον μήνα Νόεμβριο. Η Ένωση …