Κεντρική NBA NCAA Από το νοσοκομείο… στο γήπεδο

Από το νοσοκομείο… στο γήπεδο

fran-mccaffery

Η πρώτη παρουσία του Iowa σε αγώνα της March Madness μετά από οκτώ χρόνια απουσίας δεν ήταν όπως την περίμενε ο “αρχιτέκτονάς” του. Ο Fran McCaffery θα έχει αύριο το βράδυ τη δυνατότητα να οδηγήσει τους “Hawkeyes” στη διάκριση, αλλά στο μυαλό του δεν βρίσκεται μόνο αυτό.

Ο 55χρονος προπονητής δεν χαίρεται αυτές τις ημέρες όπως τα υπόλοιπα μέλη του bαφού ο υιός του βρίσκεται στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά αύριο το πρωί (δηλαδή λίγες μόλις ώρες πριν το ντέρμπι με το Teneessee) θα υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης του θυροειδούς όγκου που έχει εντοπιστεί.

Όπως δήλωσε μάλιστα την Κυριακή, σχεδιάζει να πετάξει αυθημερόν για την Iowa City, όπου βρίσκεται ο υιός του, και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εγχείρισης να επιβιβαστεί εκ νέου στο αεροπλάνο με προορισμό το Dayton, όπου θα γίνει ο αγώνας. Μέσα σε μερικές ώρες.

Η οικογενειακή περιπέτεια του Fran McCaffery έχει φέρει συσπείρωση εντός της ομάδας, με τους παίκτες των “Hawkeyes” να δηλώνουν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη για να δουν τον προπονητή τους να χαμογελάει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

ΟΑ Χανίων: Μεγάλη επιτυχία για τη Σταυρούλα Παπαδάκη

Από τα Χανιά στο… Στάνφορντ! Η Σταυρούλα Παπαδάκη θα έχει την ευκαιρία από εδώ και μ…