Κεντρική NBA NCAA The Ejim show (vid)

The Ejim show (vid)

ejim tongue

ejim-tongue

Το όνομα του Melvin Ejim έχει απασχολήσει αρκετά τους σκάουτερ και τους GM των ομάδων του ΝΒΑ τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο τεταρτοετής φόργουορντ του Iowa State πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις από την πρώτη αγωνιστική, με τη χθεσινή παρουσία του στο παιχνίδι με το TCU να αποτελεί ένα… δείγμα της αλματώδους εξέλιξής του μέσα στο πέρασμα των χρόνων.

Αυτά που έκανε, άλλωστε, χθες το βράδυ είναι δύσκολο να επαναληφθούν από οποιονδήποτε παίκτη του κολεγιακού πρωταθλήματος. Έχουμε και λέμε λοιπόν: 48 πόντοι με 18/22 δίποντα, 2/2 τρίποντα και 6/6 βολές, μαζί με 18 ριμπάουντ (12 αμυντικά και 6 επιθετικά), 1 ασίστ και δύο κλεψίματα. Έτσι, έγραψε το όνομά του στο βιβλίο των ρεκόρ του NCAA.

Ο ίδιος, όμως, δείχνει να είναι απόλυτα “προσγειωμένος” αφού “ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς“, όπως δήλωσε αρχικά, για να εξηγήσει στη συνέχεια: “Όλα τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά βρίσκοντάς με στο τρανζίσιον και δίνοντάς μου τη μπάλα στο χώρο και το χρόνο που ήθελα για να σκοράρω. Έκαναν πολύ ομαδική δουλειά. Μοιράζαμε διαρκώς τη μπάλα και απλά έτυχε να είμαι εγώ αυτός που την έπαιρνε τελευταίος“.

Κάπως έτσι, ο Melvin Ejim έκανε “θόρυβο” στο NCAA και συνεχίζει να αποδεικνύει πως μπορεί να “χτυπήσει” μία θέση στην πρώτη εικοσάδα του Ντραφτ του ερχόμενου Ιουνίου. Εκεί όπου θα βρίσκονται όλα τα μεγάλα ονόματα του κολεγιακού πρωταθλήματος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…