Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Όλοι έδειξαν διάθεση”

“Όλοι έδειξαν διάθεση”

pedoulakis charalampopoulos oaka

pedoulakis-charalampopoulos-oaka
O Παναθηναϊκός δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα και πανηγύρισε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στα Τρίκαλα, για την 16η αγωνιστική.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης, τόνισε ότι στόχος ήταν το ροτέισον και η ξεκούραση των βασικών ενώ δήλωσε ικανοποιημένος που όλοι παίκτες ανταποκρίθηκαν και έδειξαν διάθεση:

“Είχαμε ένα ακόμη ματς μετά από 48 ώρες. Είχαμε κάποιες στιγμές με διάρκεια και διάθεση, ενώ σε κάποια άλλα σβήναμε, πράγμα λογικό λόγω της κούρασης αλλά και του κρύου που επικρατούσε.

Προτεραιότητά μας ήταν να μοιράσουμε το χρόνο σε όλα τα παιδιά. Ο Ματσιούλις ξεκουράστηκε και ο Διαμαντίδης έπαιξε ίσα-ίσα για να προλάβει να ιδρώσει. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη διάθεση που έδειξαν σχεδόν όλα τα παιδιά. Βρίσκονται στο πλάνο μας”.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, από την πλευρά του, ανέφερε: “Όπως κάθε ομάδα που παίζει κόντρα στον Παναθηναϊκό, έτσι και τα Τρίκαλα είχαν έξτρα κίνητρο. Είχαμε διακυμάνσεις στην απόδοσή μας, όμως στο τέλος ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και κερδίσαμε”.

Επιπλέον, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη συμμετοχή της Ελλάδας στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, πρόσθεσε: “Αν και ακόμη είναι νωρίς να συζητάμε κάτι τέτοιο, θεωρώ πως είναι καλό το ότι η ομάδα πήγε στο Παγκόσμιο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…