Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Χαρούμενοι για το απόλυτο”

“Χαρούμενοι για το απόλυτο”

Lorbek

Lorbek-apoditiria

Η Μπαρτσελόνα, αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, επικράτησε στο τέλος εντός έδρας της Αρμάνι Μιλάνο με 80-70 και διατήρησε το απόλυτο στις νίκες στον πέμπτο όμιλο της Ευρωλίγκα, αποτελώντας το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης.

Ο Έραζεμ Λόρμπεκ, μιλώντας μετά το τέλος του νικηφόρου παιχνιδιού, υποστήριξε πως η ομάδα του είναι πολύ χαρούμενη με το 6-0 που βρίσκεται, τονίζοντας πως δεν θα μπορούσε να ανεχτεί και δεύτερη συνεχόμενη ήττα μετά το χαμένο τελικό κυπέλλου με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

“Νικήσαμε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία έδειξε ότι έχει αρκετό ταλέντο για να πετύχει μεγάλους στόχους. Μετά τον τελικό του Κυπέλλου γνωρίζαμε πως αυτό το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, αλλά ίσως η ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης μας βοήθησε να κερδίσουμε το παιχνίδι, γιατί δεν θα μπορούσαμε να αντέξουμε δεύτερη συνεχόμενη ήττα σε κοντινά παιχνίδια.

Οι περιφερειακοί παίκτες τους μας πλήγωσαν πολύ καθώς πέτυχαν πολλά σουτ από μακρινή απόσταση, αλλά στο τέλος κερδίσαμε και φτάσαμε στο 6-0 πράγμα που μας χαροποιεί ιδιαίτερα”, ήταν τα λόγια του Σλοβένου φόργουορντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι πράξη 1η

Το πρώτο βήμα στα play off θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι ανο…