“Χάσαμε δίκαια”

vetoulas neyra

vetoulas-neyra
Ο Απόλλων Πάτρας δεν είχε καλή εμφάνιση και έχασε με μεγάλη διαφορά από το Ρέθυμνο, στην Κρήτη, σημειώνοντας τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του.

Ο τεχνικός των Πατρινών, Νίκος Βετούλας, συνεχάρη το Ρέθυμνο για τη δίκαιη νίκη του τονίζοντας πως η ομάδα του δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων ενώ υπογράμμισε πως στόχος είναι η παραμονή και είναι αναγκαία κάποια εκτός έδρας νίκη για να επιτευχθεί αυτό:

Συγχαρητήρια στον κόουτς και στην ομάδα του Ρεθύμνου. Είναι αυτονόητο ότι κέρδισε δίκαια. Μας τιμώρησε η ομάδα του Ρεθύμνου, αφού σε 5 δευτερόλεπτα κατάφερε και μας έβαλε 5 πόντους, στο τέλος της τρίτης περιόδου και στην αρχή της τέταρτης.

Όταν ο αντίπαλος πετυχαίνει 40 πόντους σε 13 λεπτά δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις. Εμείς έχουμε πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποια εκτός έδρας νίκη για να κρατηθούμε στην κατηγορία. Αυτός είναι ο στόχος μας αυτή τη στιγμή”.

Ο Ανδρέας Οικονομόπουλος, με τη σειρά του, σημείωσε: “Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για τη νίκη που έκανε. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς, σε μία δύσκολη έδρα. Θεωρώ ότι μπήκαμε δυνατά αλλά από ένα σημείο και μετά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Είχαμε πει ότι δεν έπρεπε να τους αφήσουμε να τρέξουν. Δεν το κάναμε σε όλο το παιχνίδι και για αυτό χάσαμε. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…