Κεντρική Basket League Άρης “Υπομονή, καρδιά και μυαλό”

“Υπομονή, καρδιά και μυαλό”

minic aris

minic-aris-alexandreio
Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας του Ρεθύμνου σε ένα οριακό ματς, στην πρόβα τζενεράλε πριν το μεγάλο τελικό κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Μίλαν Μίνιτς στάθηκε στην αναχαίτιση του γρήγορου μπάσκετ που παίζει το Ρέθυμνο ως κλειδί για τη νίκη ενώ τόνισε την καλή επιθετική λειτουργία της ομάδας του καθώς και στα κρίσιμα ριμπάουντ που οδήγησαν στο ροζ φύλλο:

“Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο αρχικά, καθώς με τον coach Καλαφατάκη να έχει περάσει τη φιλοσοφία του έχει καταφέρει να τρέχει τον ρυθμό και να παίρνει επιθετικά ριμπάουντ.

Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι “To be or not to be“. Στόχος μας ήταν να σταματήσουμε το transition παιχνίδι του Ρεθύμνου, αλλά και τα επιθετικά ριμπάουντ. Βάλαμε 21 πόντους στο transition, κάτι το οποίο είναι σημαντικό για εμάς. Οι πόντοι αυτοί προέρχονταν από την καλή μας άμυνα στο transition παιχνίδι του Ρεθύμνου, που ενώ σε άλλα παιχνίδια έβαζε 24 πόντους σήμερα έβαλε 11.  Δείξαμε μεγάλη καρδιά στα ριμπάουντ, όπου πήραμε σημαντικούς πόντους από εκεί.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και το προπονητικό τιμ. Παίξαμε στα τελευταία 4 λεπτά με μεγάλη υπομονή, καρδιά αλλά και μυαλό“.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, πρόσθεσε: “Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο ματς. Δεν καταφέραμε να κόψουμε τον ρυθμό του Ρεθύμνου, αλλά βελτιωθήκαμε στη συνέχεια και τέλος καλό, όλα καλά. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον τελικό με τον Παναθηναϊκό. Είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Θα παλέψουμε με όποιες ελπίδες έχουμε για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…