Κεντρική NBA NCAA Το Kansas στα καλύτερά του

Το Kansas στα καλύτερά του

iowa ohio state

iowa-ohio_state

Μπορεί το Ohio State να μην βρίσκεται στην καλύτερή του κατάσταση τον τελευταίο μήνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχασε τη “λάμψη” του. Μπορεί να μην βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν ξέρει τι χρειάζεται για να κάνει “ζημιές”. Έτσι και χθες, λοιπόν, με τους “Buckeyes” να αλώνουν την έδρα του Iowa (76-69) “πατώντας το γκάζι” στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Thad Matta είχε ως πρώτο σκόρερ τον Aaron Craft (17π.-6ασ.), κάτι που σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά -για εκτός έδρας παιχνίδι- ποσοστά στα σουτ εντός παιδιάς (51%) της έδωσαν το πολυπόθητο “διπλό”.

Το “μία ζέστη, μία κρύο” του Kansas συνεχίστηκε χθες το βράδυ με μπόλικη… ζέστη. Οι “Jayhawks” επικράτησαν εκτός έδρας του Baylor (69-52) δείχνοντας μέρος των δυνατοτήτων τους, αν και φέτος δεν είναι αυτό που λέμε “κυρίαρχοι”. Το συγκρότημα του Bill Self στηρίχθηκε στην καλή του άμυνα, είδε τον Naadir Tharpe (22π.) και τον Perry Ellis (14π.-10ριμπ.) να ηγούνται και μαζί με τον Andrew Wiggins (14π.-7ριμπ.) να δημιουργούν μία τριπλέτα που δεν… σταματιόταν.

Τέλος, το Texas πήρε ένα σπουδαίο “διπλό” κόντρα στο TCU, κυρίως γιατί είχε στις τάξεις του έναν εντυπωσιακό Jonathan Holmes (20π.-16ριμπ.). Πέραν αυτού, όμως, οι “Longhorns” κυριάρχησαν (αν και η λέξη “κυριαρχώ” ενδεχομένως να είναι λίγη σε αυτή την περίπτωση) στον τομέα των ριμπάουντ, εκεί όπου μάζεψαν 56 (31 αμυντικά και 25 επιθετικά), την ίδια ώρα που οι “Horned Frogs” περιορίστηκαν στα 25 (17 αμυντικά και 8 επιθετικά).

Αναλυτικά τα σπουδαιότερα αποτελέσματα της χθεσινής βραδιάς:
Florida – Missouri 68-58
Baylor – Kansas 52-69
Duke – Wake Forest 83-63
TCU – Texas 54-59
Iowa – Ohio State 69-76
Kentucky – Ole Miss 80-64
Memphis – Rutgers 110-69

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…