Κεντρική NBA NCAA Του έχει πάρει τον αέρα… (vid)

Του έχει πάρει τον αέρα… (vid)

arkansas hug

arkansas-hug

Το Arkansas μπορεί να μην ανήκει στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά έχει τον τρόπο να κερδίζει το Kentucky. Πριν από τρεις εβδομάδες χρειάστηκε ένα κάρφωμα στην εκπνοή, χθες χρειάστηκε την παράταση (71-67). Οι “Razorbacks” έριξαν μία μεγαλοπρεπέστατη σφαλιάρα στους υπερόπτες “Wildcats” υποχρεώνοντάς τους σε μία οδυνηρή εντός έδρας ήττα, κυρίως γιατί ήταν αλάνθαστοι (16/16) από τη “γραμμή της φιλανθρωπίας”.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι στο παρκέ, εκμεταλλεύτηκαν τον φρενήρη ρυθμό του αγώνα και τα εντυπωσιακά καρφώματα του Michael Qualls (14π.) και παίρνοντας λύσεις (λιγότερο ή περισσότερο) σχεδόν απ όλους τους παίκτες που βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, κατάφεραν να πάρουν ένα σπουδαίο “διπλό”.

Εξίσου… αναπάντεχη (sic) ήταν η εντός έδρας επικράτηση του Penn State επί του Ohio State (65-63), σε ένα παιχνίδι όπου οι “Buckeyes” είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, αλλά το σουτ του Lenzelle Smith Jr. (5π. με 2/7 εντός παιδιάς) δεν βρήκε στόχο. Οι γηπεδούχοι πήγαν τον ρυθμό του αγώνα εκεί που ήθελαν, είδαν το δίδυμο των D.J. Newbill (23π. με 11/12 βολ.) και Tim Frazier (16π.) να σκοράρει κατά ριπάς και κάπως έτσι πανηγύρισαν μία μεγάλη νίκη.

Από εκεί και πέρα, το Louisville είχε εύκολο έργο απέναντι στο Temple (88-66) και το Indiana υπερασπίστηκε την έδρα του επικρατώντας του Iowa (93-86), σε ένα παιχνίδι όπου κυριάρχησαν οι επιθέσεις των δύο ομάδων.

Αναλυτικά τα σπουδαιότερα αποτελέσματα της χθεσινής βραδιάς:
Louisville – Temple 88-66
Kentucky – Arkansas 67-71 (60-60κ.α.)
Indiana – Iowa 93-86
Houston – Memphis 77-68
Penn State – Ohio State 65-63

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…