Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Την… ψάχναμε καιρό”

“Την… ψάχναμε καιρό”

mantzioris ypografi

mantzioris-ypografi

Μετά από αναμονή τεσσάρων περίπου μηνών, η Αγία Παρασκευή έφυγε από το γήπεδο με το ροζ φύλλο αγώνα στις αποσκευές της κεφαλαιοποιώντας την αγωνιστική της άνοδο τον τελευταίο μήνα. Ο κορυφαίος των “μελανόλευκων” στον προχθεσινό αγώνα με τον Ηρακλή, Νίκος Ματζιώρης, μίλησε στην επίσημη σελίδα του ΠΣΑΚ για την επικράτηση της “Αγίας“, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

– Νίκο, κόντρα στον Ηρακλή, παίξατε εκπληκτικά. Τι άλλαξε σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και καταφέρατε να φθάσετε σε αυτή τη μεγάλη νίκη;
“Καταρχήν ψάχναμε αυτή τη νίκη πολύ καιρό. Έχουμε ανέβει σαν ομάδα, με τις προπονήσεις και την αλλαγή προπονητή. Κυρίως όμως, έχει ανέβει η ψυχολογία μας. Κάναμε μία πολύ καλή προετοιμασία όλη την εβδομάδα, δώσαμε ένα δυνατό φιλικό και πήγαμε πολύ καλά. Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, ξεκινήσαμε εξαιρετικά και αυτό ήταν κάτι που μας ώθησε για τη νίκη”.

– Μην κρυβόμαστε πίσω από ο δάχτυλό μας, είστε σε πολύ δύσκολη θέση και μόνο με θαύμα θα παραμείνετε; Πιστεύεις μπορείτε να τα καταφέρετε;
“Σίγουρα είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση κι αυτό το γνωρίζαμε ιδιαίτερα μετά το ματς με τον Φιλαθλητικό. Αυτό που έχουμε πει όμως όλοι στην ομάδα, είναι ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, με ψηλά το κεφάλι και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε. Όσο δεν έχουμε πέσει βαθμολογικά, θα πιστεύουμε στην παραμονή μας”.

– Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον Φίλιππο. Θεωρείς ότι αν πιάσετε την απόδοση που είχατε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, θα καταφέρετε να φύγετε με το διπλό από τη Βέροια;
“Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι διότι ο Φίλιππος βρίσκεται πλέον σε επικίνδυνη θέση μετά τα τελευταία αποτελέσματα του και το παιχνίδι είναι τελικός και γι’ αυτούς διότι αν χάσουν, θα μπουν σε περιπέτειες. Πάμε όμως με ανεβασμένη ψυχολογία και χωρίς άγχος. Θα είμαστε σίγουρα ανταγωνιστικοί και μακάρι το αποτέλεσμα να είναι θετικό για μας”.

– Ποιο είναι το μπασκετικό σου όνειρο; Θεωρείς ότι το καλοκαίρι θα μπορέσεις να κάνεις το μεγάλο άλμα στην καριέρα σου;
“Αυτή τη στιγμή, δεν σκέφτομαι κάτι περισσότερο. Είμαστε ουσιαστικά ακόμη στη μέση της σεζόν. Πρώτα απ’ όλα θέλω να είμαι υγιής. Την υγεία μας πάνω απ’ όλα και όλα τα άλλα έρχονται”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…