Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Συνεχίζουμε στον ίδιο στόχο”

“Συνεχίζουμε στον ίδιο στόχο”

priftis

priftis

Ο Κολοσσός Ρόδου μπορεί να πέτυχε σημαντική νίκη επί του Πανελευσινιακού με 67-57, ωστόσο ο Δημήτρης Πρίφτης θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, υποστηρίζοντας πως η ομάδα του συνεχίζει στον ίδιο στόχο που είναι η εξασφάλιση της παραμονής.

“Αρχικά να ευχαριστήσω τους παίκτες για τη στάση τους το δεκαήμερο μετά την ήττα από τον Απόλλωνα. Ήταν πολύ δύσκολο να το ξεπεράσουμε. Ήταν θέμα αυτοπεποίθησης. Εμείς όταν προσεγγίζουμε το παιχνίδι αμυντικά, αυξάνουμε τις πιθανότητές μας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε παραπάνω επιθετικά ριμπάουντ και μας έδωσε ένα μικρό προβάδισμα.

Στο δεύτερο ήμασταν πιο εύστοχοι και έτσι φτάσαμε στη νίκη. Εμείς παίζαμε με το «πρέπει» και αυτό αλλάζει πολλά. Η μπάλα βαραίνει, οι ταχύτητες μειώνονται και όλα αλλοιώνονται. Δεν  σημαίνει τίποτα αυτή  η νίκη, συνεχίζουμε με τον ίδιο στόχο. Απομένουν ακόμη πολλές αγωνιστικές και εννιά ομάδες βρίσκονται στα χαρακώματα. Δεν χαλαρώνουμε και συνεχίζουμε να παλεύουμε κάθε ματς”, ήταν τα λόγια του τεχνικού του Κολοσσό Ρόδου.

Από πλευράς παικτών ο  Μάρκο Τσαρ υποστήριξε: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Είχαμε πίεση στο πρώτο ημίχρονο. Και αυτό γιατί θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε λίγο πιο ελεύθερα και όχι με τόση πίεση και έτσι φτάσαμε στη νίκη. Αυτή η νίκη ήρθε μέσω άμυνας και η νίκη αυτή μας έδωσε μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…