Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Σπατάλη ενός ημιχρόνου

Σπατάλη ενός ημιχρόνου

pao aris kipello fasi

pao-aris-kipello-fasi

Ηράκλειο, αποστολή
kogasΗ πρώτη φορά είναι τυχαίο γεγονός, η δεύτερη είναι σύμπτωση και η τρίτη είναι καμπανάκι κινδύνου
Στον Παναθηναϊκό εύχονται να μην τριτώσει το κακό που έκανε χθες (ξανά) την εμφάνισή του με την πολύ κακή αμυντική συμπεριφορά του πρώτου μέρους. Οι “πράσινοι” έμοιαζαν να μην είναι συγκεντρωμένοι στο πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης με τον Άρη, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δεχθούν σαράντα (40) πόντους μέχρι την ανάπαυλα.

Η σύγκριση με τον αγώνα απέναντι στη Μπαρτσελόνα είναι αναπόφευκτη! Οι “μπλαουγκράνα” είχαν σημειώσει σαράντα τέσσερις (44) πόντου στο πρώτο ημίχρονο, με το “τριφύλλι” να παλεύει για ανατροπή των δεδομένων, αλλά να μην τα καταφέρνει.

Θέμα συσχετισμού των δύο αγώνων δεν υπάρχει πέρα από αυτό, αφού η διαφορά δυναμικότητας των Καταλανών με τους Θεσσαλονικείς είναι χαώδης, αλλά η εικόνα του Παναθηναϊκού στα πρώτα ημίχρονα δημιουργεί… προβληματισμό.

Οι “πράσινοι” σπαταλούν ένα ημίχρονο όσον αφορά την αμυντικά τους προσήλωση και αυτό είναι κάτι που πρέπει να διερευνηθεί εν όψει της συνέχειας αφού ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει κατακόρυφα από εδώ και πέρα, με την Ουνικάχα Μάλαγα να “καίγεται” για την κατάκτηση της νίκης στο “σπίτι της προκειμένου να παραμείνει “ζωντανή” στη μάχη της πρόκρισης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…