Κεντρική NBA Σίγησαν οι καμπάνες
NBA

Σίγησαν οι καμπάνες

bell utah

bell-utah

Τέλος σε μία λαμπρή καριέρα στο ΝΒΑ αποφάσισε να βάλει ο Ράτζα Μπελ, ο οποίος ανακοίνωσε πως κρεμάει τα αθλητικά του παπούτσια. Ο επί σειρά ετών γκαρντ των Γιούτα Τζαζ (2003-’05 και 2010-’13) και των Φοίνιξ Σανς (2005-’08) γνωστοποίησε πως δεν τον ενδιαφέρει να ψάξει εκ νέου για κάποια μπασκετική στέγη στον “μαγικό κόσμο” αφού “είμαι 37 ετών, έχω τρία παιδιά. Μου λείπει το μπάσκετ, αλλά οργανικά δεν ήταν ρεαλιστικό για μένα να συνεχίσω να προπονούμαι και να υποβάλλω το κορμί μου στην ίδια κούραση όπως έκανα τα τελευταία είκοσι χρόνια“.

Ο παλαίμαχος, πλέον, παίκτης πραγματοποίησε τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του με τη φανέλα των “Μορμόνων” και των “Ήλιων“, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Φιλαδέλφεια Σίξερς (2001-’02), Ντάλας Μάβερικς (2002-’03), Σάρλοτ Μπόμπκατς (2008-’09) και Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (2009-’10).

Όσοι πιστεύουν πάντως πως το φέρει βαρέως που εγκαταλείπει τη δράση, κάνουν λάθος γιατί “απολαμβάνω την απόσυρσή μου και προσπαθώ να βρω ποιο θα είναι το επόμενο κεφάλαιο για μένα“.

Στα δώδεκα χρόνια που αγωνίστηκε στα παρκέ του ΝΒΑ με τα χρώματα έξι συνολικά ομάδων, ο Ράτζα Μπελ μέτρησε 9.9 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά παιχνίδι, ενώ έγινε γνωστός για την ικανότητά του στο περιφερειακό σουτ και τη σκληρή άμυνα που έπαιζε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…