Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο “Ρυθμός μέσω… άμυνας”

“Ρυθμός μέσω… άμυνας”

pao kipello aponomi

pao-kipello-aponomi

Ηράκλειο, αποστολή
karaliΗ ικανοποίηση από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος είναι δεδομένη στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στα τεχνικά σημεία που άλλαξαν τα δεδομένα στο δεύτερο ημίχρονο του τελικού απέναντι στον Άρη, ενώ αφιέρωσε την κατάκτηση του τίτλου σε έναν φίλο της ομάδας.

“Είμαστε ευχαριστημένοι που κατακτήσαμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε χαμηλή αυτοσυγκέντρωση. Ήταν το τέταρτο ματς σε εννέα ημέρες και δεν θέλαμε να έχουμε άλλη απώλεια. Προσπαθήσαμε στην επανάληψη να κόψουμε τις πάσες του Άρη στις γωνίες και με ηρεμία να θυμηθούμε τα βασικά στοιχεία των αντιπάλων μας. Στο πικ εν ρολ δώσαμε βοήθειες και βγάλαμε ελεύθερα σουτ σε Κάρι και Φώτση, τα οποία έκριναν το παιχνίδι.

Τον ρυθμό τον βρήκαμε από την άμυνα. Ήταν εύκολο το δεύτερο ημίχρονο. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια του Άρη. Έχει νέα παιδιά. Να μείνουν προσγειωμένοι και να μείνουν μακριά από τις Σειρήνες”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του “Άρτζι“, ο οποίος στη συνέχεια είπε: “Αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο μας και σε έναν φίλαθλο της ομάδας, τον Στάθη από το Ζωγράφου, το οποίο αγωνίστηκε για τη ζωή του”.

Απαντώντας σε ερώτηση για την διεξαγωγή του τελικού στην Κρήτη, μακριά από τις έδρες των δύο αντιπάλων, ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε: “Είναι μία νέα προσπάθεια που είναι νωρίς για να κριθεί. Πρέπει να το δούμε όλοι με θετική σκέψη. Οποιαδήποτε μορφή βίας είναι καταδικαστέα απ όλους. Είναι εύκολο να πετροβολούμε το οπαδικό κίνημα. Είτε λεκτική βία είτε σωματική πρέπει να μένει μακριά. Όλοι έχουμε συμβάλλει σε αυτό“, ενώ κατέληξε μιλώντας για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο:

“Η παρουσία του Χαραλαμπόπουλου ήταν η πιο έντονη σε αυτόν τον τελικό γιατί δουλεύει πάρα πολύ και παίζει ώριμα. Βλέπει τα λάθη του. Είναι σημαντικό να δουλεύει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…