Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Προεδρικό κάλεσμα

Προεδρικό κάλεσμα

giannakopoulos new

giannakopoulos-new

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για το Top 16 της Ευρωλίγκα μπορεί να είναι προγραμματισμένο σε έξι ημέρες, αλλά στο “τριφύλλι” έχουν ήδη αρχίσει να το σκέφτονται. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από το γεγονός πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα στους φίλους των “πρασίνων” να βρεθούν την επόμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ για να ενισχύσουν την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη αποφεύγοντας τις ακρότητες που μπορούν να βλάψουν τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

“Φίλοι του Παναθηναϊκού,
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας εκφράσω τις ολόθερμες ευχαριστίες μου για τη διαρκή, μαζική και μέχρι σήμερα απόλυτα Παναθηναϊκή παρουσία σας στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας και για τη βοήθεια που μας προσφέρετε για μία ακόμη χρονιά.

Αποτελείτε τη μεγάλη δύναμη της ομάδας μας και αυτό κάτι που το έχουμε επισημάνει πολλές φορές… Τόσο εμείς, ως διοίκηση όσο και οι προπονητές με τους παίκτες. Γνωρίζουμε ότι μαζί σας έχουμε πετύχει ήδη πολλά. Μπορούμε και θέλουμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα, στηριζόμενοι στη δική σας δύναμη και ανταποκρινόμενοι στη λατρεία σας για τον Παναθηναϊκό μας.

Θέλω όμως να σας υπογραμμίσω κάτι, που γνωρίζουμε ότι για όλους μας είναι εξαιρετικά σημαντικό και αφορά στην προστασία της ομάδας μας. Γι’ αυτό, παρακαλώ να έχω την προσοχή σας

Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, υποδεχόμαστε στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά για το Τορ 16 της Ευρωλίγκας. Είμαι βέβαιος ότι και από μόνοι σας, καταλαβαίνετε πόσο αναγκαία είναι η παρουσία σας στο γήπεδο και πόσο σημαντική για την ομάδα μέσα στο παρκέ, η ενίσχυση που μόνο εσείς μπορείτε να της προσφέρετε.

Είμαι βέβαιος και για το ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε μια μοναδική ατμόσφαιρα, όπως μόνο εμείς ξέρουμε να το κάνουμε στο σπίτι μας, το ΟΑΚΑ, χωρίς ακρότητες, χωρίς ρίψεις αντικειμένων, χωρίς κροτίδες και φωτοβολίδες.

Θέλω να γνωρίζετε ότι τα μέτρα τάξεως θα είναι δρακόντεια, γι’ αυτό φροντίστε να προσέλθετε όσο πιο νωρίς στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί τυχόν ταλαιπωρία και συνεργαστείτε αρμονικά, όπως πάντα, με τους υπαλλήλους της ΚΑΕ και της Αστυνομίας. Και πάνω απ’ όλα για όλους ασφαλείας, καθόμαστε όλοι στις θέσεις μας και αφήνουμε ελεύθερους τους διαδρόμους που οδηγούν στην έξοδο από το κλειστό.

Παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση επιθυμούμε όσο τίποτα άλλο την παρουσία σας και τη συμπαράστασή σας, δίχως όμως -σε καμία περίπτωση- να υπάρξουν ενέργειες που θα παρεμποδίσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και ενδεχομένως να προκαλέσουν περαιτέρω προβλήματα με τιμωρίες στην πορεία μας προς το Final 4.

Γνωρίζουμε και γνωρίζετε, άλλωστε, ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει ανάγκη από τέτοιες ενέργειες. Το έχουμε αποδείξει με τους τίτλους μας ότι εμείς μιλάμε μέσα στο γήπεδο και όχι στα μικρόφωνα και στις αίθουσες…

Μη δώσετε το παραμικρό “πάτημα” σε οποιονδήποτε για να προπαγανδίσει εις βάρος του Παναθηναϊκού μας.

Μην απαντάτε στις προκλήσεις. Υποστηρίζουμε την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης μόνο με φωνή και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό.

Σας ευχαριστώ πολύ και σας καλώ όλους στο “σπίτι” μας, στις 20 Φεβρουαρίου, για να οδηγήσουμε τον Παναθηναϊκό μας σε μια ακόμη μεγάλη επιτυχία.

Με εκτίμηση,
Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…