Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Παιχνίδι προετοιμασίας”

“Παιχνίδι προετοιμασίας”

bartzokas time out

bartzokas-time-out

Ο Ολυμπιακός κέρδισε στο ρελαντί εντός έδρας τον Κολοσσό Ρόδου με 77 -68. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης πως ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας για την ομάδα του, κατά το οποίο δοκιμάζει νέα πρόσωπα που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής.

“Το συγκεκριμένο παιχνίδι χρησιμοποιήθηκε από εμάς για προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης με την Αναντολού Εφές την ερχόμενη Πέμπτη. Θέλαμε να αφήσουμε έξω Μπέγκιτς, Πρίντεζη και Λοτζέσκι που είχαν κάποια προβλήματα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία διάθεση να διαλύσει κανέναν εδώ μέσα, σκεφτείτε ότι με Λαμποράλ Κούτσα και Μάλαγα νικήσαμε με μεγαλύτερες διαφορές από ό,τι στα δύο τελευταία εντός έδρας ματς της Α1.

Το πήραμε απόφαση αυτό και έτσι αποφασίσαμε να βάλουμε κάποια παιδιά για να βρουν ρυθμό. Ο Κολοσσός έμεινε στο πλάνο του γιατί είναι σοβαρή ομάδα μέσω του προπονητή του και φυσικά θέλησε να βγάλει τα συμπεράσματα του γιατί είναι σημαντικά τα παιχνίδια που έρχονται για εκείνους”, ήταν τα λόγια του τεχνικού του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του ο Αντρέας Χριστοδούλου που έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα των “ερυθρόλευκων” υποστήριξε: “Είμαι χαρούμενος που πάτησα παρκέ. Το κεφάλι κάτω τώρα, συνεχίζουμε τη δουλειά, δεν σημαίνει τίποτα αυτό. Μπήκαμε λίγο παγωμένοι στο παιχνίδι, αλλά τελικά παίξαμε όπως θέλαμε και φτάσαμε στη νίκη. Συνεχίζουμε τη δουλειά και κοιτάμε την αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές.

Σε αυτή τη φάση που είμαι τώρα πρέπει σε κάθε προπόνηση να είμαι όλο και πιο σκληρός για να βελτιώνομαι και εγώ και οι συμπαίκτες μου. Να παίζω όσο καλύτερα γίνεται στην άμυνα, να μην κάνω λάθη και μπροστά θα βγουν οι φάσεις στην επίθεση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…