Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Πίεση και ενέργεια”

“Πίεση και ενέργεια”

pedoulakis lavaro

pedoulakis-lavaro

Με τον Τζέιμς Γκιστ στη σύνθεσή του αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκα. Ο Αμερικανός φόργουορντ άφησε πίσω του τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και δηλώνει “παρών” για τη μονομαχία με τον “αιώνιο” αντίπαλο στο ΟΑΚΑ.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα για το ντέρμπι με τους “ερυθρόλευκους”, ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στην… ιδιαιτερότητα του αγώνα, αλλά και τη σημασία της παρουσίας του Τζέιμς Γκιστ στο “πράσινο” ροτέισον.

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε χαρακτηριστικά: “Όλοι ξέρουμε ότι αυτό το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο στην χώρα μας. Υπάρχει μεγαλύτερη πίεση, μεγαλύτερη ενέργεια. Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει κάποια πράγματα τελευταία, αλλά οι δύο ομάδες γνωρίζονται. Πιστεύω ότι η ομάδα που θα επιβάλει τον ρυθμό της θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει τη νίκη. Επίσης, οι λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές για τον τελικό νικητή. Είχαμε κάποια προβλήματα με την Τζέιμς Γκιστ κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά όλοι περιμένουμε να παίξει”.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε: “Για εμάς αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια. Ο πρώτος γύρος της Ευρωλίγκας φτάνει στο τέλος του, όμως όπως είναι τα πράγματα τώρα αυτό το ματς είναι σημαντικό και θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα. Είχαμε κάποια προβλήματα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε ΟΚ μέχρι την Πέμπτη. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Δεν παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ»

Στα ερχόμενα παιχνίδια της Euroelague, αναφέρθηκε ο Εργκίν Αταμάν. «Αγχώθηκε» για τρία δεκ…