Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Ομάδα με ταλέντο η Κουμπάν”

“Ομάδα με ταλέντο η Κουμπάν”

pablo laso

pablo-laso

Το εγκώμιο της Λοκομοτίβ Κουμπάν έπλεξε ο Πάμπλο Λάσο και ο Σέρχιο Γιουλ στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας για την αναμέτρηση με τους Ρώσους στο Κράσνονταρ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Top 16 της διοργάνωσης.

“Έχουμε ένα δύσκολο ταξίδι στο Κράσνονταρ. Επιστρέφουμε στο Top-16, απέναντι σε μια ομάδα με ταλέντο. Αυτό είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, μετά το Κύπελλο. Πρέπει να επιστρέψουμε στο τοπ επίπεδο μέσα σε σύντονο χρονικό διάστημα. Πρέπει να ανακτήσουμε την πνευματική και σωματική μας υγεία, μετά από όλα όσα συνέβησαν στη Μάλαγα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια με τρεις αγώνες-τελικούς σε διάστημα τεσσάρων ημερών, όμως έχουμε ήδη αρχίσει να δουλεύουμε και πάλι”, υποστήριξε ο τεχνικός της Ρεαλ Μαδρίτης.

Από την πλευρά του ο Σέρχιο Γιουλ τόνισε: “Η Λοκομοτίβ έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Ξέρουμε τους περισσότερους, επειδή έχουν αγωνιστεί στην ACB. Ο Σιμόν, ο Ουίλιαμς, ο Χέντριξ, ο Γιασάιτις. Είχαν όλοι τους σημαντικό ρόλο στις ομάδες που έπαιξαν. Πρόκειται για ένα σύνολο με πληρότητα σε όλες τις θέσεις, τόσο στη ρακέτα, όσο και στην περιφέρεια. Ξέρουν πως να παλέψουν και θα είναι δύσκολο να τους κερδίσουμε“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…