Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Νίκη από την άμυνα”

“Νίκη από την άμυνα”

obradovic fener pagkos

obradovic-fener-pagkos

Στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του στάθηκε ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τομέας στον οποίο είχε δώσει ιδιαίτερη βάση πριν από την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικά, ο Ζοτς δήλωσε: “Ετοιμάσαμε την ομάδα να παίξει πολύ καλύτερα αμυντικά από ό,τι έπαιξε στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι. Και θεωρώ πως τα καταφέραμε. Κάποια στιγμή που βρεθήκαμε μπροστά με δέκα πόντους στην τρίτη περίοδο, ο Ολυμπιακός έπαιξε καλή άμυνα, αλλά δεν μπορούσε να σκοράρει στην επίθεση, θυμάμαι 4-5 επιθέσεις που δεν μπόρεσαν και αυτό ήταν αποτέλεσμα της άμυνας μας”.

Μάλιστα, θεωρεί ότι η τελική διαφορά αδικεί την ομάδα του και θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη από το +4, τονίζοντας: “Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας μας και η τελική διαφορά των τεσσάρων πόντων δεν νομίζω πως αντικατοπτρίζει τι ακριβώς έγινε στα 40 λεπτά της αναμέτρησης. Αυτό όμως, είναι λογικό αφού αντιμετωπίσαμε την ομάδα που είναι Πρωταθλήτρια Ευρώπης τα τελευταία δύο χρόνια. Ξέρουν πώς να παλεύουν, πώς να μην παρατούν κανένα παιχνίδι και να δίνουν μάχη ως το τελευταίο δευτερόλεπτο και γι’ αυτό είναι μια εξαιρετική ομάδα”.

Κλείνοντας, ο Ομπράντοβιτς θέλησε να ευχαριστήσει τους παίκτες, τον κόσμο και τον πρόεδρο της ομάδας: “Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, πάλεψαν αρκετά, ήταν μια πολύ σημαντική νίκη αυτή για εμάς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που γέμισαν το γήπεδο και δημιούργησαν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα. Και ευχαριστώ τον πρόεδρο μας για ακόμη μια φορά που ήταν δίπλα μας σε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι πολύ σημαντικό, θα πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά καθώς το TOP-16 έχει πολύ μέλλον”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…