Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Μας κόστισε η άμυνα”

“Μας κόστισε η άμυνα”

pedoulakis pao barca

pedoulakis-pao-barca

Στα λάθη που έγιναν στο αμυντικό κομμάτι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, απέδωσε την ήττα από την Μπαρτσελόνα ο Αργύρης Πεδουλάκης. “Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι. Ειδικά ο Χουέρτας μας έκανε μεγάλη ζημιά. Προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε αλλά όταν κάναμε το ροτέισον.

Η Μπάρτσα ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια, στο 1ο εμείς δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι, δεχτήκαμε 44 πόντους, ο Χουέρτας μας έκανε ζημιά και από εκεί ξεκίνησαν τα περισσότερα, στο δεύτερο ακλουθήσαμε στο σκορ με ροτέισον όμως μείναμε πίσω

Στο δεύτερο αλλάξαμε τακτική Χουέρτας να βγει έξω, κάναμε μεγάλη προσπάθεια με πολύ ενέργεια και νομίζω ότι αυτό θα έπρεπε να το εξαργυρώσουμε και στην επίθεση να μπουν κάποια εύκολα καλάθια είχε κλείσει τη ρακέτα με Τόμιτς, και έπρεπε πετύχουμε κάποια εύκολα καλάθια. Είμαστε ικανοποιημένοι από προσπάθεια όχι από αυτοσυγκέντρωση και σε αυτό το επίπεδο αυτό το πληρώνεις και εμείς το πληρώσαμε”, για να συνεχίσει λέγοντας:

“Ήμασταν πάρα πολύ βιαστικοί και προσπαθούσαμε με μία πάσα να βάλουμε καλάθι, ειδικά από τη στιγμή που βγήκε ο Δημήτρης, προσπαθούσαμε να χτυπήσουμε αλλά το σοβαρότερο πρόβλημά μας ήταν η άμυνα γιατί έτσι βρίσκουμε ρυθμό. Σπαταλήσαμε ενέργεια και αυτό είχε επίπτωση στους παίκτες”.

Ενώ κατέληξε: «”κάναμε φάουλ γιατί πήγαμε σε αλλαγές στις δημιουργίες, οι Ματσιούλις και Μπράμος ήταν καλύτεροι από τους ψηλούς μας, υπήρχαν φάσεις που θα μπορούσαμε να σταματήσουμε τους αντιπάλους μας, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο πάντα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…