Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Μας βοήθησε ο πάγκος”

“Μας βοήθησε ο πάγκος”

pablo laso

pablo-laso

Ευχαριστημένος από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν εμφανίστηκε ο Πάμπλο Λάσο στις δηλώσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Κράσνονταρ.

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης υποστήριξε πως οι παίκτες από τον πάγκο ήταν αυτοί που έδωσαν την απαραίτητη ώθηση ώστε η “βασίλισσα” να φτάσει στην τελική επικράτηση.

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Ήρθαμε στο Κράσνονταρ έπειτα από ένα δύσκολο παιχνίδι στο Copa del Rey, γνωρίζαμε ότι δεν θα έχουμε εύκολη αποστολή. Δεν ξεκινήσαμε τον αγώνα όπως συνήθως και τους αφήσαμε να πάρουν μια διαφορά 10 πόντων. Ετρεχαν και εκτελούσαν καλύτερα από εμάς. Από εκεί και πέρα, μπορέσαμε να επιστρέψουμε χάρη στον πάγκο μας.

Οι αναπληρωματικοί έδωσαν ώθηση στην άμυνα και ενέργεια. Παρόλα αυτά, η Λοκομοτίβ κατάφερε να επιστρέψει. Οταν όλα κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά, μπορέσαμε να παίξουμε έξυπνα και με υπομονή. Η Λοκομοτίβ είναι μια καλή ομάδα και είμαι χαρούμενος που επιστρέφουμε με τη νίκη”, ήταν τα λόγια του Ισπανού προπονητή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…