“Θέμα άμυνας”

pedoulakis aporia nevra

pedoulakis-aporia-nevra

Η συντριπτική υπεροχή της Ουνικάχα Μάλαγα στα ριμπάουντ αποτέλεσε την “αχίλλειο πτέρνα” του Παναθηναϊκού στο αποψινό παιχνίδι των δύο ομάδων. Από εκεί ξεκινούσαν και τελείωναν όλα για τους Ισπανούς, οι οποίοι έριξαν στο καναβάτσο (με εμφατικό τρόπο) το “τριφύλλι”.

Παρουσιαστήκαμε με πολλά προβλήματα σε αυτό το παιχνίδι“, ήταν οι πρώτες κουβέντες που είπε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά το τέλος της αναμέτρησης για να συνεχίσει:

“Ειδικά στο αμυντικό κομμάτι δεν είχαμε τη σταθερότητα που μας χαρακτηρίζει. Παράλληλα, αντιμετωπίσαμε προβλήματα και στο κομμάτι του αμυντικού ριμπάουντ. Η Ουνικάχα Μάλαγα είχε 14 επιθετικά ριμπάουντ και εμείς 3. Το γεγονός αυτό της έδωσε τη δυνατότητα να εκδηλώσει περισσότερες επιθέσεις. Σε πολλές εξ’ αυτών έβαλε δύσκολα σουτ τα οποία της έδωσαν ψυχολογία.

Επίσης, στο δεύτερο μέρος αρχίσαμε να μένουμε και από δυνάμεις. Από την άλλη, η Ουνικάχα Μάλαγα είχε ενέργεια, πήρε το μομέντουμ του αγώνα και μαζί τη νίκη”, τόνισε ο προπονητής του “τριφυλλιού”, ενώ σε ερώτηση σχετική με την απουσία του Τζέιμς Γκιστ από το παιχνίδι, απάντησε πως: “Ο Γκιστ δεν έπαιξε πολύ απλά γιατί είναι τραυματίας. Δοκίμασε το πρωί να προπονηθεί αλλά δεν μπόρεσε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…