Κεντρική NBA NCAA Επιστροφή στην ηρεμία

Επιστροφή στην ηρεμία

kansas oklahoma

kansas-oklahoma

Το Syracuse διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, κάτι που αποδείχθηκε (και) χθες, παρά το γεγονός πως κέρδισε εκτός έδρας το Maryland (57-55). Το μικρό ροτέισον που χρησιμοποιεί ο Jim Boeheim (σ.σ.: μόλις εφτά παίκτες αγωνίστηκαν περισσότερο από πέντε λεπτά χθες) αρχίζει να “πληγώνει” τους “Orange“, οι οποίοι χρειάστηκαν την επιθετική έξαρση των Tyler Ennis (20π.) και C.J. Fair (17π.-9ριμπ.) σε συνδυασμό με το χαμένο σουτ τριών πόντων του Seth Allen (22π. με 6/9τρίπ.) για να πάρουν το “διπλό”. Το Syracuse καλείται να βρει τις απαραίτητες λύσεις γιατί είναι δεδομένο πως με τόσο μικρό ρόστερ δεν μπορεί να αντέξει μέχρι το τέλος του δρόμου. Ειδικά από τη στιγμή που η March Madness ξεκινά σε κάτι λιγότερο από τρεις (3) εβδομάδες…

Η εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε η “starting five” του Kansas αποδείχθηκε καταλυτικός παράγοντας προκειμένου οι “Jayhawks” να κερδίσουν εντός έδρας το Oklahoma (83-75). Το συγκρότημα του Bill Self ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, με τους “βασικούς” να τα κάνουν σχεδόν όλα αφού οι Perry Ellis (11π.), Joel Embiid (12π.-13ριμπ.-4κλεψ.-3κοψ.), Andrew Wiggins (15π.-5ριμπ.), Wayne Shelden Jr. (15π.) και Naadir Tharpe (19π.-5ριμπ.) κυριάρχησαν στο παρκέ. Έτσι, ό,τι κι αν δοκίμασαν οι “Sooners” δεν είχε αποτέλεσμα με αποτέλεσμα να φύγουν από το “Allen Fieldhouse” με σκυμμένο κεφάλι.

Τέλος, το Oklahoma State επέτρεψε στις επιβλητικές εμφανίσεις αφού διέσυρε εκτός έδρας το TCU με 76-54. Οι “Cowboys” είχαν τον Marcus Smart (17π.) ξανά στη σύνθεσή τους -μετά την τιμωρία που του είχε επιβληθεί- με αποτέλεσμα να παρουσιαστούν πολύ καλύτεροι σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια, όπου η απουσία του ηγέτη τους ήταν εμφανής.

Αναλυτικά τα σπουδαιότερα αποτελέσματα της χθεσινής βραδιάς:
Maryland – Syracuse 55-57
Kansas – Oklahoma 83-75
TCU – Oklahoma State 54-76

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…