Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δεν είχαμε ενέργεια”

“Δεν είχαμε ενέργεια”

pedoulakis aporia nevra

pedoulakis-aporia-nevra

Στην έλλειψη ενέργειας των παικτών στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΚΑΟΔ. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έπλεξε ακόμα το εγκώμιο των φιλάθλων της ομάδας που βρέθηκαν στο κλειστό της Δράμας.

“Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Γνωρίζαμε πως ο ΚΑΟΔ είναι μια καλά διαβασμένη ομάδα που βγάζει ενέργεια στο παρκέ και παίζει γρήγορα στην περιφέρεια. Εμείς δεν προσεγγίσαμε καλά το παιχνίδι. Ίσως να θεωρήσαμε πως θα ήταν από τα εύκολα ματς. Δεν είχαμε ενέργεια και χάσαμε σχεδόν όλες τις διεκδικούμενες φάσεις. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως μέχρι το 28’ δεν είχαμε κανένα επιθετικό ριμπάουντ. Στο τέταρτο δεκάλεπτο βελτιωθήκαμε, αλλά χάσαμε πολλά εύκολα σουτ, ενώ οι αντίπαλοί μας έβαλαν αρκετά δύσκολα. Ο πιο έμπειρος και πιο τυχερός κέρδισε στο τέλος”, ανέφερε αρχικά ο Αργύρης Πεδουλάκης, για να προσθέσει στη συνέχεια:

Ο ρυθμός με τον οποίο γίνονται τα παιχνίδια με τον τρόπο διεξαγωγής της Ευρωλίγκας είναι δύσκολος για τους παίκτες. Παίζουμε τρία ματς μέσα σε εννιά μέρες. Είναι σκληρό. Θα συμβούν και τέτοια ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω πως είναι η εξαίρεση του κανόνα. Σε κάποια κομμάτια δεν ήμασταν σωστοί. Ο ΚΑΟΔ άφηνε τον Γκιστ και τον Ούκιτς. Με τον Ματσιούλις στο “4” βρήκαμε διαδρόμους, αλλά χάσαμε πολλά λέι απ. Το μυαλό μας δεν ήταν τόσο συγκεντρωμένο.

Όσον αφορά το λάθος με το χρονόμετρο στο τέλος υποστήριξε: “Κρατήθηκε το χρονόμετρο στο τέλος. Βρισκόμαστε στο 2014 και αυτό το γεγονός μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω. Είτε από ανικανότητα είτε από σκοπιμότητα έγινε λάθος σε ένα κρίσιμο σημείο”.

Τέλος για τον κόσμο του Παναθηναϊκού ανέφερε: “Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι παντού δίπλα μας και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Ήταν κόσμιος παρότι δυσκολεύτηκε να βρει εισιτήρια. Τον ευχαριστούμε για την αξιοπρεπή του παρουσία”.

Από την πλευρά του ο Στεφάν Λάσμε πρόσθεσε: “Το σημερινό παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και σκληρό. Η αντίπαλη ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Αγωνίστηκε με μεγάλο πάθος. Γνωρίζοντας πως έχουν κερδίσει τον Ολυμπιακό ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…