Κεντρική NBA NCAA “Ασπίδα” σε Mosquera – Perea

“Ασπίδα” σε Mosquera – Perea

mosquera perea indiana

mosquera-perea-indiana

Ο Hanner απογοήτευσε την οικογένεια, τα αγαπημένα του πρόσωπα και την ομάδα μας και ξέρει πως έκανε κάποιες επιλογές που είχαν ορισμένες συνέπειες“. Με αυτή τη φράση σχολίασε τη σύλληψη του Hanner Mosquera – Perea ο προπονητής του, Tom Crean.

Ο φόργουορντ/σέντερ του Indiana συνελήφθη χθες (14/02) να οδηγεί μεθυσμένος με αποτέλεσμα να οδηγηθεί άμεσα στο κρατητήριο και να τεθεί (προσωρινά) εκτός δράσης. Ο δευτεροετής παίκτης θα χάσει, έτσι, το αποψινό ντέρμπι με το Purdue, σε ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος, όπου οι “Hoosiers” παλεύουν για είσοδο στη March Madness.

Αυτό, πάντως, είναι το λιγότερο για τον ίδιο και το Indiana, το οποίο “πληγώθηκε” σημαντικά σε θέμα γοήτρου από τη σύλληψη του παίκτη του.

Είχα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί του πριν φύγουμε για τον αγώνα με το Purdue. Τα πρώτα πράγματα που του είπα είναι πως τον αγαπάμε και τον στηρίζουμε. Ο νόμος θα χειριστεί κάποια πράγματα, όπως θα κάνουμε κι εμείς“, κατέληξε ο Tom Crean, ο οποίος προσπάθησε να… σώσει ό,τι μπορεί από την κατάσταση.

Έτσι, οι “Hoosiers” δεν θα έχουν στη διάθεσή τους για τα επόμενα παιχνίδια τον Hanner Mosquera – Perea, ο οποίος μετρά 2.9 πόντους και 2.3 ριμπάουντ ανά παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…