Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Έτοιμοι να παλέψουμε”

“Έτοιμοι να παλέψουμε”

scariolo1

scariolo1

Δύσκολη δοκιμασία περιμένει τη Λαμποράλ Κούτσα στην 6η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκα καθώς η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Φενέρμπαχτσε.

Ο τεχνικός των Βάσκων, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα, τόνισε πως οι παίκτες θα πρέπει να είναι έτοιμοι να παλέψουν, εάν θέλουν να ανταγωνιστούν τους πολύ ποιοτικούς Τούρκους.

“Ανεξάρτητα από το ποιους παίκτες θα έχουμε διαθέσιμους, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά κόντρα σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο και να έχουμε καθαρό μυαλό για το τι θέλουμε να κάνουμε στο παρκέ. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε, όχι μόνο σε επίπεδο τακτικής αλλά και ψυχολογικής ετοιμότητας για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες κόντρα σε μία ιδιαίτερα ταλαντούχα ομάδα.

Πρέπει να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, να παίξουμε έξυπνα και να συνεργαστούμε για να πάρουμε ευκολότερα σουτ, κάτι που επιτυγχάνεται όταν δουλεύεις καλά στα σκριν και στις πάσες, που είναι τα δύο βασικά συστατικά του επιθετικού παιχνιδιού”, ήταν τα λόγια του Σέρτζιο Σκαριόλο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…