Κεντρική Διεθνή Άνετα η Μπάνβιτ

Άνετα η Μπάνβιτ

markovic banvit

markovic-banvit

Σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα Τουρκίας παρέμεινε η Μπάνβιτ του Δημήτρη Ιτούδη η οποία επικράτησε άνετα εντός έδρας της Τουρκ Τέλεκομ με 70-59 για την 18η αγωνιστική και ανέβασε το ρεκόρ της στο 17-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν τα ηνία σε όλη την διάρκεια του αγώνα και κράτησαν την πρωτοπορία στο σκορ από την αρχή μέχρι το τέλος. Μάλιστα οι παίκτες της Μπάνβιτ σούταραν με ποσοστό 64,1% (25/39) στα δίποντα. Ο Ερλ Ρόουλαντ (17 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ) ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους νικητές. Στον αντίποδα ο Τζόσουα Σιπ σημείωσε 19 πόντους για τους ηττημένους που υποχώρησαν στο 6-12.

Διπλό και… ρεβάνς για Εφές

Η Αναντολού Εφές του Βαγγέλη Αγγέλου και του Κώστα Βασιλειάδη έφυγε με το διπλό από την έδρα της Πίναρ Καρσίγιακα (80-76) και μαζί με δέκατο τρίτο φετινό ροζ φύλλο πήρε και… ρεβάνς για την ήττα της στον τελικό του Κυπέλλου. Καθοριστικό για την εξέλιξη της αναμέτρησης ήταν το τρίτο δεκάλεπτο όπου οι φιλοξενούμενοι έκαναν επιμέρους σκορ 27-16, προηγήθηκαν με 66-58 και κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες της Εφές ευστόχησαν σε 13 τρίποντα (13/25-52%). Ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς με 16 πόντους ήταν το πρώτο “βιολί” για την αντίπαλο των “αιωνίων” στο TOP-16 της Ευρωλίγκα. Ο Βασιλειάδης πρόσθεσε 6 πόντους (2/2 τρίποντα) και 1 ριμπάουντ σε 15 λεπτά συμμετοχής. Από τους γηπεδούχους που έπεσαν στο 11-7 ο Εστεμπάν Μπατίστα είχε 19 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…