Κεντρική Α1 Άρης “Ψάξτε αλλού για συκοφαντίες”

“Ψάξτε αλλού για συκοφαντίες”

aris-omada-kipello
Τα “σύννεφα” όσον αφορά τη σχέση τους με τη διοίκηση θέλησαν να ξεδιαλύνουν οι παίκτες του Άρη με δήλωση που δημοσιοποιήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Με αυτό τον τρόπο είχαν σκοπό, επιπλέον, να διαψεύσουν τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να αρνούνται να κάνουν προπόνηση λόγω των οφειλών που υπάρχουν προς το πρόσωπό τους ζητώντας, παράλληλα, ακρόαση από τον πρόεδρο, Λευτέρη Αρβανίτη, για να συζητήσουν σχετικά με τα οφειλόμενα με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η προπόνηση και ο Μίλαν Μίνιτς να έχει αποχωρήσει εκνευρισμένος.

Έτσι φρόντισαν να τονίσουν τις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν με τη διοίκηση του Άρη εξαίροντας, ταυτόχρονα, την εντιμότητα του Λευτέρη Αρβανίτη:

“Οι παίκτες του Άρη δεν είναι χαζοί, ώστε να μην κάνουν προπόνηση, γνωρίζοντας ότι την Παρασκευή θα πληρωθούν και γνωρίζοντας ακόμη και την επόμενη ημερομηνία, κατά την οποία ο Πρόεδρος της Άρης  Κ.Α.Ε., κος. Λευτέρης Αρβανίτης, θα τους καταβάλλει χρήματα.

Οι σχέσεις που έχουν οι παίκτες του Άρη με τη Διοίκηση δε βρίσκονται εύκολα σε άλλες ομάδες και έχουμε την τύχη να έχουμε έναν από τους πιο έντιμους Προέδρους στην Α1, γι’ αυτό αφήστε την ομάδα να συνεχίσει την προσπάθειά της απερίσπαστη. Παρακαλούμε πολύ για τυχόν συκοφαντίες να ψάξετε να βρείτε άλλη ομάδα να ασχοληθείτε.  

Οι παίκτες του Άρη“.

Load More Related Articles
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
  • Η αναβίωση του Rivalry

    Η ελληνική “μητέρα των μαχών” ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αποτελεί το πιο καυτό ν…
  • Rebounding Life (vid)

    Έχεις αναρωτηθεί για τη σημασία των δεδομένων ή ασήμαντων λεπτομερειών και το πόσο διαφορε…
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

  Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …