Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Χορηγός η “ENPO Hellas”

Χορηγός η “ENPO Hellas”

paok-pagkos-markopoulos-time-out
Την συνεργασία της με την εταιρεία “ENPO HELLAS S.A” ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Η εταιρεία αποκλειστικής διανομής των λιπαντικών ENEOS στην Ελλάδα, θα συμμετάσχει στο Χορηγικό Πρόγραμμα του “Δικεφάλου” ως “Επίσημος Υποστηρικτής” μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν (2013-2014).

Στην ανακοίνωση της χορηγίας που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της, η ΚΑΕ παρουσίασε αναλυτικά και το υπόβαθρο της εταιρείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει τη συνεργασία της με την “ENPO HELLAS SA“, τον αποκλειστικό διανομέα των Λιπαντικών ENEOS στην Ελλάδα, τόσο για την αυτοκίνηση όσο και για την Βιομηχανία και την Ναυτιλία. Είναι η No 1 Ιαπωνική ενεργειακή εταιρεία στην ελληνική αγορά, και συμμετέχει στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ομάδας μας ως “ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ” για την φετινή αγωνιστική περίοδο 20132014.

Παρουσίαση “ENPO HELLAS SA”

H εταιρεία ENPO HELLAS SA είναι μια Ανώνυμη Εταιρεία που δημιουργήθηκε στις αρχές του 2009  με αποκλειστικό επιχειρηματικό αντικείμενο την εκπροσώπηση της JX Nippon Oil & Energy, της No 1 Ιαπωνικής ενεργειακής εταιρείας, στην ελληνική αγορά. Η έδρα της εταιρείας είναι στην Λ. Αμφιθέας 5, στην Ν. Σμύρνη.

Στρατηγικός στόχος της εταιρείας είναι η προμήθεια στην ελληνική αγορά των Νο 1 στην Ιαπωνία Λιπαντικών ENEOS καθώς και η σταδιακή επέκταση σε στρατηγικούς τομείς, όπως  Λιπαντικά Ναυτιλίας και Εξειδικευμένα Λιπαντικά Βιομηχανίας καθώς και στην Πράσινη Ενέργεια καλύπτοντας την ευρύτατη γκάμα της JX Nippon Oil & Energy (Ενεργειακές κυψέλες, Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο, κλπ).

Η JX Nippon Oil & Energy σε μία κίνηση ορόσημο, όρισε την ENPO ΕΛΛΑΣ Α.Ε. ως τον Αποκλειστικό Διανομέα των Λιπαντικών ENEOS στην Ελλάδα. Σύμφωνα με ένα δυναμικό πλάνο ανάπτυξης, η JX Nippon Oil & Energy προγραμματίζει το λανσάρισμα της πλήρους σειράς των Υψηλής Ποιότητας Λιπαντικών ENEOS τόσο για την αυτοκίνηση όσο και για την Βιομηχανία και την Ναυτιλία.

Η  JX Nippon Oil & Energy δημιουργεί Λιπαντικά τεχνολογίας αιχμής και απολαμβάνει μία ιδιαίτερα στενή συνεργασία με τους Ιάπωνες κατασκευαστές οχημάτων εδώ και πολλές δεκαετίες. Τα Λιπαντικά ENEOS προσφέρουν πρόσθετη αξία και αποτελούν μία εξαιρετικά αποτελεσματική, από άποψη κόστους και απόδοσης, λύση για όλες τις εφαρμογές. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ιαπωνία αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αγορές Αυτοκινήτου στον κόσμο και η JX Nippon Oil & Energy χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης τόσο στην Ιαπωνία (Νumber 1), όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

Η καλύτερη απόδειξη της συνεχούς και διαρκούς δέσμευσης της JX Nippon Oil & Energy για την προστασία του περιβάλλοντος είναι η συνεχής επένδυση στην δημιουργία Πρωτοποριακών Λιπαντικών προϊόντων με τεχνολογική υπεροχή και  JX Nippon Oil & Energy πολύ χαμηλά επίπεδα εκπομπών CO2.

Η στενότατη και μακροχρόνια συνεργασία της JX Nippon Oil & Energy με Κατασκευαστές Αυτοκινήτων όπως οι Toyota, Honda, Hyundai, Mitsubishi, Lexus , Nissan, Suzuki, Subaru, Daimler και GM αποτελεί απόδειξη της εντυπωσιακά υψηλής ποιότητας που αντικατοπτρίζεται στην γκάμα των Λιπαντικών ENEOS.  Το Λιπαντικό ENEOS 0W20 πρώτης Εργοστασιακής τοποθέτησης των κορυφαίων Ιαπωνικών αυτοκινητοβιομηχανιών επιβεβαιώνει ότι η ENEOS έχει την τεχνολογική  δυνατότητα της παραγωγής  νέων πρωτοποριακών Λιπαντικών , αποδεικνύοντας την δέσμευσή της για καινοτόμες πράσινες λύσεις.

Η JX Nippon Oil & Energy αποτελεί μία κορυφαία εταιρεία πετρελαιοειδών  χάρη στην φήμης της ως Προμηθευτής Πρώτης Εργοστασιακής τοποθέτησης με ηγετική θέση στην αγορά, αλλά και με αποδεδειγμένη πιστοποίηση μέσα από αγώνες αυτοκινήτου με την ομάδα LEXUSLe Mans, μία μοναδική ομάδα GT. Συνεργάστηκε επίσης για μεγάλο χρονικό διάστημα με την ομάδα Honda F1 και ανέπτυξε καινοτόμα και πρωτοποριακά Λιπαντικά Κινητήρων, Λιπαντικά Μειωτήρων και Γράσα για οχήματα Φόρμουλας 1.

Η ανθρωποκεντρική  έμφαση στον καταναλωτή ενσαρκώνεται στο όραμα της εταιρίας που  απεικονίζεται στην βασική φιλοσοφία της εταιρείας “Your choice of Energy” με παράλληλο σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Με κύρια στοιχεία εταιρικής φιλοσοφίας την ανθρώπινη αξία, τον σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και την συνεχή ανάπτυξη φιλικών προς το περιβάλλον ενεργειών η JX Nippon Oil & Energy ενισχύει την θέση της στην ελληνική αγορά με την έναρξη της συνεργασίας της με την ENPO HELLAS Α.Ε.

Γενικές επιχειρησιακές αρχές

Your Choice of Energy

Creating the energy future and promoting prosperity and harmony with Nature

Οι επιχειρησιακές αρχές της JX Nippon Oil & Energy συντάχθηκαν για πρώτη φορά το 1946 και από τότε δεν έχουν επιδεχθεί ουδεμίας τροποποίησης δεδομένου ότι οι κεντρικές αξίες στις οποίες αρχικά βασίστηκαν αποδείχθηκαν διαχρονικές.

Υπάρχουν έξι βασικές αρχές , τις οποίες εφαρμόζουμε σε κάθε επιχειρηματική μας δραστηριότητα και οι οποίες περιγράφουν με σαφήνεια και απλότητα την κεντρική φιλοσοφία της εταιρείας.

Οι έξι αξίες που σεβόμαστε

Εthics

New Ideas

Environmental Harmony

Relationships

Global Approaches

You”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Λυκογιάννης: «Πάμε για την επόμενη πρόκληση»

Ο Άρης Λυκογιάννης στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου μετά την νίκη του ΠΑΟΚ με το Με…