Κεντρική Α1 ΠΑΟΚ Τεράστια ανταπόκριση

Τεράστια ανταπόκριση

paok-kosmos

Το κάλεσμα του Μπάνε Πρέλεβιτς στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την περασμένη βδομάδα, όπου ζήτησε από τον κόσμο την αρωγή του ώστε να πωληθούν 5.000 εισιτήρια στον αγώνα με τα Τρίκαλα, για να κλείσουν κάποιες οικονομικές τρύπες (εξαιτίας του κεκλεισμένων των θυρών αγώνα με τον Ολυμπιακό) της ΚΑΕ, έπιασε τόπο.

Από την έναρξη της προπώλησης, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, και μέχρι στιγμής έχουν πωληθεί 500 εισιτήρια με την ομάδα να εκδίδει ανακοίνωση για να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους που βοηθούν έμπρακτα την ομάδα, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για τη μεγαλύτερη προπώληση στον μπασκετικό ΠΑΟΚ, τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η συμμετοχή των φιλάθλων του ΠΑΟΚ από το εξωτερικό και η ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του Μπάνε Πρέλεβιτς είναι εντυπωσιακή και άξια συγχαρητηρίων.

Σήμερα, ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Στουτγάρδης αγόρασε 40 εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚΤρίκαλα και επιβεβαίωσε το μεγάλο ενδιαφέρον των Ελλήνων του εξωτερικού για αυτή την προσπάθεια. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία τα εισιτήρια που έχουν διατεθεί μέχρι είναι σε φιλάθλους του ΠΑΟΚ εκτός Θεσσαλονίκης και εκτός Ελλάδας.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί και τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ της Στουτγάρδης και τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Επανωμής που ήδη αγόρασαν τα εισιτήριά τους, αλλά και όλους τους συνδέσμους που έχουν εκδηλώσει προφορικό ενδιαφέρον και θα πράξουν το καθήκον τους ενόψει του αγώνα του Σαββάτου, όπως και όλα τα ΜΜΕ που συμπαραστέκονται στην προσπάθεια, την προβάλουν και συμμετέχουν με τον τρόπο τους.

Πολύ δε περισσότερο ευχαριστεί τους απλούς φιλάθλους της ομάδας, ιδιαίτερα τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείς που ειδικά γι’ αυτό τον αγώνα προέβησαν και σε αγορά απλών εισιτηρίων, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους για την ομάδα.

Θα πρέπει να τονιστεί βεβαίως ότι είμαστε ακόμη στο 10% του τελικού στόχου, καθώς από σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων ξεπέρασε τα 500 εισιτήρια. Το επισημαίνουμε και για να διαπιστωθεί επακριβώς η κατάσταση τη δεδομένη στιγμή, αλλά και για να τονισθεί πως αυτή η προπώληση είναι η μεγαλύτερη που έχει γίνει για αγώνα της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Κι αυτό ακριβώς είναι που δημιουργεί προϋποθέσεις επίτευξης του τελικού στόχου μέχρι και το Σάββατο.

Υπενθυμίζεται ότι η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται από το PAOK Sports Arena και online στη διεύθυνση:
https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html 

Λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΟΚΤρίκαλαΕΔΩ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Οπαδοί του Άρη και οπαδοί του ΠΑΟΚ “συγκρούονται” για φιλανθρωπικό σκοπό!

Στις 29 Φεβρουαρίου θα γίνει ένας ιδιαίτερος αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό καθώς οπαδοί το…