Κεντρική Απόλλων Π. Σύμμαχος ο χρόνος

Σύμμαχος ο χρόνος

vetoulas-new.

Μπορεί ο Απόλλων Πάτρας να βρίσκεται στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά με τη διαφορά που τον χωρίζει από τη διακεκαυμένη ζώνη να είναι μόλις δύο πόντοι, είναι πρόδηλο πως η νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι μονόδρομος. Οι Πατρινοί υποδέχονται αύριο (06/02, 16:00) τον “Δικέφαλο του Βορρά” αναζητώντας το δίποντο που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Νίκος Βετούλας τόνισε: “Έχουμε μπροστά μας ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, το οποίο είναι σημαντικό για να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Όσο περνάει ο καιρός οι νέοι παίκτες μας προσαρμόζονται και “βρισκόμαστε” καλύτερα μέσα στο γήπεδο. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ“.

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Οικονομόπουλος υποστήριξε: “Η ομάδα έχει αλλάξει πρόσωπο στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι που δίνουμε στην έδρα μας να διεκδικούμε τη νίκη μέχρι το τέλος. Μεσολάβησε μικρό χρονικό διάστημα από το τελευταίο παιχνίδι μας στη Ρόδο μέχρι το επόμενο με τον ΠΑΟΚ. Εμείς προσπαθήσαμε μέσα από τις προπονήσεις να “διαβάσουμε” το παιχνίδι του αντιπάλου μας και να κερδίσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στον μεταξύ μας αγώνα”.

Load More Related Articles
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
  • Η αναβίωση του Rivalry

    Η ελληνική “μητέρα των μαχών” ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αποτελεί το πιο καυτό ν…
  • Rebounding Life (vid)

    Έχεις αναρωτηθεί για τη σημασία των δεδομένων ή ασήμαντων λεπτομερειών και το πόσο διαφορε…
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Π.

Δειτε επισης

Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

  Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …