Κεντρική Α1 ΕΣΑΚΕ All Star Game Σόου για όλα τα γούστα!

Σόου για όλα τα γούστα!

allstar2014

Το All Star Game είναι μια γιορτή κάτι που καταδεικνύεται και από τις πολλές και διαφορετικές “παραστάσεις” που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι παρευρισκόμενοι στο κλειστό του Κλαδισού, στα Χανιά, το διήμερο 8-9 Μαρτίου αλλά και οι τηλεθεατές μέσω της συχνότητας της Nova.

Πέραν των, καθιερωμένων,  διαγωνισμών καρφωμάτων και τριπόντων, του αγώνα Νέων αλλά και της μεγάλης αναμέτρησης μεταξύ των Greek Stars και των Rest Of The World, οι Dunking Devils, οι Greek Drops και οι Elite Amazons θα δώσουν το δικό τους σόου.

Οι Dunking Devils αποτελούν μια ομάδα φίλων που προσφέρουν απίστευτο “εναέριο” θέαμα καρφωμάτων με τραμπολίνο που πραγματικά “κόβει” την ανάσα. Έχουν δώσει το παρών σε πολλά διαφορετικά All Star Games ανά την Ευρώπη και τον κόσμο στα 10 χρόνια που υφίστανται.

Οι Greek Drops αποτελούνται από μια ομάδα αθλητριών με πολλές διακρίσεις που είναι πρωταθλήτριες Ελλάδας αλλά και οι cheerleaders της Εθνικής ομάδας. Τέλος, οι Elite Amazons είναι μια νέα ομάδα cheerleaders που αντιπροσωπεύει τις Ακαδημίες της Εθνικής Ομάδας.

Load More Related Articles
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
  • Η αναβίωση του Rivalry

    Η ελληνική “μητέρα των μαχών” ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αποτελεί το πιο καυτό ν…
  • Rebounding Life (vid)

    Έχεις αναρωτηθεί για τη σημασία των δεδομένων ή ασήμαντων λεπτομερειών και το πόσο διαφορε…
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε All Star Game

Δειτε επισης

Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

  Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …