Κεντρική Α1 Κολοσσός “Σωστή αμυντική προσέγγιση”

“Σωστή αμυντική προσέγγιση”

Priftis-vlema
Ο Κολοσσός θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και τα επιτυχή αποτελέσματα υποδεχόμενος στη Ρόδο τον Πανελευσινιακό. Ο Δημήτρης Πρίφτης, στάθηκε στην καλή κατάσταση που βρίσκεται η Ελευσίνα και υπογράμμισε πως η σωστική αμυντική λειτουργία θα αποτελέσει πρωταρχικό παράγοντα στο παιχνίδι της ομάδας του:

“Είναι ένα πολύ κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι, η Ελευσίνα προέρχεται από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα εναντίον του Ικάρου Χαλκίδας και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση μετά την επάνοδο των τραυματιών τους. Πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι καταρχήν αμυντικά και να προσαρμοστούμε στις ανάγκες που θα προκύψουν στη διάρκεια του αγώνα ώστε να βρούμε τον τρόπο στο τέλος να είμαστε νικητές”.

Ως εκπρόσωπος των παικτών, ο Νώντας Παπαντωνίου, πρόσθεσε:  “Κάθε εντός έδρας αναμέτρηση με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς, είναι τελικός. Έτσι και το παιχνίδι με την Ελευσίνα. Παρά το κακό αποτέλεσμα που είχαμε απέναντι στον Απόλλωνα στο τελευταίο ματς που δώσαμε μπροστά στο κοινό μας, είμαστε σε καλή κατάσταση και το δείξαμε και απέναντι στον Ολυμπιακό.

Τώρα πρέπει να δώσουμε το 100% κόντρα στην Ελευσίνα. Θεωρώ πως το ματς θα το πάρει αυτός που το θέλει περισσότερο και θα το δείξει στο παρκέ”.

Load More Related Articles
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
  • Η αναβίωση του Rivalry

    Η ελληνική “μητέρα των μαχών” ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αποτελεί το πιο καυτό ν…
  • Rebounding Life (vid)

    Έχεις αναρωτηθεί για τη σημασία των δεδομένων ή ασήμαντων λεπτομερειών και το πόσο διαφορε…
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κολοσσός

Δειτε επισης

Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

  Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …