Κεντρική Basket League ΑΕΚ Συμφωνία με δήμο Γαλατσίου!

Συμφωνία με δήμο Γαλατσίου!

galatsi

Όταν ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος άνοιξε θέμα γηπέδου στην κοπή της πίτας της μπασκετικής ΑΕΚ κάτι ήξερε. Στην κοπή της πίτας της ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ πριν από λίγο ανακοίνωσε, ότι βρήκε τον πιο ισχυρό σύμμαχο για το Ολυμπιακό Κλειστό του Γαλατσίου: Τον δήμο Γαλατσίου!

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση: «Συνάντηση είχε σήμερα ο πρόεδρος της ΑΕΚ Κωνσταντίνος Κοτσάτος με τον Δήμαρχο Γαλατσίου Κυριάκο Τσίρο αναφορικά με την χρήση του Ολυμπιακού κλειστού της περιοχής από τα τμήματα της Ερασιτεχνικής τα επόμενα χρόνια.

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα συναινέσει για να πάρει την χρήση του κλειστού η Ερασιτεχνική ΑΕΚ και πλέον θα ενταθούν οι επαφές με το ΕΤΑΔ (Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου) όπου και ανήκουν οι συγκεκριμένες αθλητικές εγκαταστάσεις”.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες προωθείται σχέδιο ενοικίασης για τα επόμενα 50 χρόνια, προκειμένου εκεί να στεγαστούν και το Μπάσκετ και όλα τα Τμήματα του συλλόγου. Στο πλάνο συμπεριλαμβάνεται και κατασκευή ενός ακόμη κλειστού γηπέδου, 1500 θέσεων, στον ίδιο χώρο.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αγγέλου: «Καλά κάνει ο αντίπαλος, έχει πάτημα – Τα λάθη είναι φυσιολογικά»

Η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Basket League όπου θα αντιμ…