Κεντρική Διεθνή Στην Λαμποράλ ο Όντομ!

Στην Λαμποράλ ο Όντομ!

odom clippers

odom-clippers

Τι χρειάζεται για να έρθουν τα πάνω κάτω στην ευρωπαϊκή αγορά; Η μεταγραφή του Λαμάρ Όντομ στη Λαμποράλ Κούτσα! Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Sportando και ο δημοσιογράφος David Pick, οι Βάσκοι απέχουν μία ανάσα από την απόκτηση του άλλοτε σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο αριστερόχειρας φόργουορντ παλεύει με τους δαίμονές του τους τελευταίους μήνες αφού τα προσωπικά προβλήματα που αντιμετωπίζει (ναρκωτικά και αλκοολισμός) τον έχουν κρατήσει μακριά από τα παρκέ. Αυτό όμως ουδόλως δείχνει να απασχολεί τους ανθρώπους της Λαμποράλ Κούτσα, οι οποίοι είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο Μίσκο Ραζνιάτοβιτς φρόντισε μάλιστα να βάλει το -απαραίτητο σε αυτές τις περιπτώσεις- αλατοπίπερο στην ιστορία τονίζοντας πως “αύριο έρχεται η μεγαλύτερη βόμβα στην ευρωπαϊκή αγορά για τη φετινή αγωνιστική περίοδο“.

Κι όλα αυτά για έναν παίκτη που μετρά περισσότερα από χίλια παιχνίδια στην καριέρα του στο ΝΒΑ, όπου έχει φορέσει τη φανέλα των Λος Άντζελες Κλίπερς (1999-’03 και 2012-’13), Μαϊάμι Χιτ (2003-’04), Λος Άντζελες Λέικερς (2004-’11) και Ντάλας Μάβερικς (2011-’12) έχοντας κατακτήσει δύο δαχτυλίδια με τους “Λιμνανθρώπους” (2009 και 2010), έναν τίτλο του “Καλύτερου Έκτου Παίκτη της Χρονιάς” (2011), αλλά και ένα χρυσό μετάλλιο με τις ΗΠΑ στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας (2010).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…