Κεντρική Α1 ΠΑΟΚ Στήριξη από τους παλαίμαχους

Στήριξη από τους παλαίμαχους

paok-pagkos-markopoulos-time-out

Την έμπρακτη αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ έδειξαν οι παλαίμαχοι παίκτες της ομάδας. Συγκεκριμένα ο Σύλλογος Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών του “Δικεφάλου” αγόρασε 100 εισιτήρια για τον αγώνα με τα Τρίκαλα, τα οποία εν συνεχεία θα διαθέσει σε μαθητές σχολείων και αθλητές ακαδημιών για να παρευρεθούν στο παιχνίδι, όπως γνωστοποίησε η ομάδα με ανακοίνωση που ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Αυτή η κίνηση έγινε στα πλαίσια της έκκλησης του Μπάνε Πρέλεβιτς για να κοπούν 5.000 εισιτήρια, για το συγκεκριμένο αγώνα, ώστε να καλυφθούν κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις της ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, είναι δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας του ΠΑΟΚ και αυτή την φορά και το δείχνει έμπρακτα με την αγορά 100 εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚΤρίκαλα.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι εκτός από την μαζική αγορά 100 εισιτηρίων την οποία ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Σταυρόπουλος, τα μέλη των παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, που είναι στην πλειοψηφία τους και κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, έχουν προχωρήσει και μεμονωμένα σε αγορές εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου. Πρόκειται για μία κίνηση που δεν αποτελεί απλά παράδειγμα προς μίμηση, αλλά δείχνει και τον δρόμο που πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε, δίπλα στην ομάδα.

Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι με πρωτοβουλία του Συλλόγου Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, τα 100 εισιτήρια πρόκειται να διατεθούν σε μαθητές σχολείων και ακαδημιών μπάσκετ, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΠΑΟΚΤρίκαλα.”

Load More Related Articles
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
  • Η αναβίωση του Rivalry

    Η ελληνική “μητέρα των μαχών” ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αποτελεί το πιο καυτό ν…
  • Rebounding Life (vid)

    Έχεις αναρωτηθεί για τη σημασία των δεδομένων ή ασήμαντων λεπτομερειών και το πόσο διαφορε…
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

  Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …