Κεντρική Ελευσίνα “Σημαντική η έδρα”

“Σημαντική η έδρα”

skarafigas
Την πρώτη του νίκη, ύστερα από τέσσερις σερί ήττες, θέλει να πανηγυρίσει ο Πανελευσινιακός, αντιμετωπίζοντας τον Ίκαρο, στην Ελευσίνα. Ο Γιώργος Σκαραφίγκας, χαρακτήρισε τελικό την αναμέτρηση υπογραμμίζοντας τη σημασία ελέγχου του ρυθμού αλλά και τη βοήθεια της έδρας για να φτάσει η Ελευσίνα στη νίκη:

“Tην Πέμπτη παίζουμε έναν τελικό για εμάς απέναντι στον Ίκαρο Χαλκίδας που δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο. Εμείς θα πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι για να μην μπλέξουμε σε περιπέτειες και αυτό θα συμβεί αν είμαστε συγκεντρωμένοι και στα σαράντα λεπτά του παιχνιδιού. Πιστεύω πως με τον έλεγχο του ρυθμού και με την βοήθεια της έδρας θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα”.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Μανώλης Παπαμακάριος, πρόσθεσε: “Mπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θέλουμε την νίκη. Σίγουρα ο Ίκαρος είναι μια ομάδα που δείχνει πολύ καλό πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια και θέλει ιδιαίτερη προσοχή αλλά θεωρώ οτι με την στήριξη του κόσμου και με την δικιά μας αγωνιστική βελτίωση θα καταφέρουμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς της νίκης που θα μας δώσουν ώθηση για την συνέχεια».

Load More Related Articles
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
  • Η αναβίωση του Rivalry

    Η ελληνική “μητέρα των μαχών” ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αποτελεί το πιο καυτό ν…
  • Rebounding Life (vid)

    Έχεις αναρωτηθεί για τη σημασία των δεδομένων ή ασήμαντων λεπτομερειών και το πόσο διαφορε…
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

  Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …