Κεντρική Α1 ΑΕΚ “Προεκλογικό πυροτέχνημα”

“Προεκλογικό πυροτέχνημα”

galatsi1

H ιστοσελίδα galatsisports.gr για άλλη μία φορά μας τιμά. Τιμά το ebasket και όσα έχουμε καταγράψει τις τελευταίες ημέρες για τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Γαλατσίου. Δεν είναι αυτονόητο. Παρότι μη δημοσιογράφοι οι συντάκτες, όπως οι ίδιοι αναφέρουν, τηρούν απαρέγκλιτα τους κώδικες δεοντολογίας κι αυτό τους πιστώνεται.

Κάποιοι πολίτες της περιοχής εξακολουθούν να εναντιώνονται στα όσα συμβαίνουν. Καλύπτουν την ΑΕΚ, η διοίκηση της οποίας “κινείται πολύ σοβαρά”, όπως γράφουν. Θεωρούν, ωστόσο, “προεκλογικό πυροτέχνημα” την στήριξη και το ενδιαφέρον του δημάρχου Γαλατσίου. Και αποκαλύπτουν και ενδιαφέρον από τον Όμιλο Τζελάλη.

Το δημοσίευμα αναφέρει: “Τo Galatsisports τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ του 2011 είχε γράψει για την αποχώρηση της κοινοπραξίας «Sonae Sieera – όμιλος Χαραγκιώνη» από το ΠΑΛΑΙ, στο άρθρο του Νέο!!! .Από τότε πέρασαν δυόμιση χρόνια με διάφορες εκδηλώσεις – ενέργειες – δράσεις για το ΠΑΛΑΙ με αποτέλεσμα ουσιαστικά μηδέν.

Πριν περίπου ένα χρόνο, στις 7/3/2013, με δελτίο τύπου  του Δήμου Γαλατσίου, πληροφορούμαστε για μια ελπιδοφόρα εξέλιξη, την Δωρεάν τεχνική μελέτη από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο για την αξιοποίηση του Κλειστού Γυμναστηρίου ΠΑΛΑΙ στο Γαλάτσι σε συνεργασία με το δήμο Γαλατσίου.

Από τότε μέχρι τώρα, αποτέλεσμα δεν ξέρουμε αν υπάρχει, πάντως τεχνική μελέτη αξιοποίησης δεν είδαμε!

Σήμερα, μετά τη προχθεσινή μας δημοσίευση, της οποίας πηγή ήταν τα άρθρα και το ρεπορτάζ του www.ebasket.gr , η κινητικότητα και η αντίδραση των υποψηφίων δημάρχων Γαλατσίου που προκάλεσε, δεν έχει προηγούμενο!!!

Σε αντίστοιχα δημοσιεύματα παλαιότερα για εκδήλωση ενδιαφέροντος από τον όμιλο ΤΖΕΛΑΛΗ, την ΑΕΚ, αλλά και τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, δεν είχε κουνηθεί τίποτα!!!

Αν και όλοι μας, θέλουμε να πιστεύουμε, περιμένουμε το ΠΑΛΑΙ να ΑΝΟΙΞΕΙ τις πύλες του ως χώρος ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ όπως και δημιουργήθηκε, φοβούμαστε ότι με τον τρόπο που πάει να γίνει, είναι καθαρά ένα προεκλογικό πυροτέχνημα.

Εξαιρώντας την προσπάθεια της ΑΕΚ να βρει στέγη, που για το ΠΑΛΑΙ είναι η πρώτη που εξέφρασε σοβαρό ενδιαφέρον, το «Περάστε κόσμεεεε…» πηγάζει από την προεκλογική ανάγκη «εδώ είμαστε… εμείς θα βρούμε τη καλύτερη λύση για σας…”

Οι κινήσεις του Δημάρχου κ. Τσίρου, να καλέσει εκ των υστέρων τους εκπροσώπους των Αθλητικών Σωματείων και Φορέων της πόλης, η ταχύτατη αντίδραση του μέχρι πρότινος Προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού και νυν υποψηφίου κ. Μ. Πρωτονοτάριου, να προλάβει αυτός πρώτος να ενημερώσει τους ίδιους φορείς, η μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα αντίδραση-δήλωση του κ. Ν. Μαγκανάρη, για το απόλυτο κενό της κίνησης του Δημάρχου, απλά επιβεβαιώνουν την αγωνία των υποψηφίων απέναντι στις ψηφοφόρους του Γαλατσίου.

Για το θέμα βέβαια υπάρχει και συνέχεια, όπως προκύπτει από το νεότερο ρεπορτάζ  του ebasket: Ενημερώθηκε και το ΤΑΥΠΕΔ!

Η ΑΕΚ δείχνει να κινείται πολύ σοβαρά για το θέμα!!! Ο δήμος ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ όμως μάλλον υπόσχεται κάτι που ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

BCL: Με Βόννη η ΑΕΚ, με Χάποελ το Περιστέρι!

Τους αντιπάλους τους στους “16” του Basketball Champions League έμαθαν η ΑΕΚ κ…