Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Παραλήρημα θριαμβολογίας”

“Παραλήρημα θριαμβολογίας”

ziagkos-mets

O αγώνας με την Καβάλα ανήκει στο χθες. Κι αυτό προσπαθεί να υπερτονίσει με κάθε τρόπο ο Βαγγέλης Ζιάγκος, ο οποίος διαπιστώνει “συμπτώματα υπερβολής” στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Ο τεχνικός της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με την ουραγό Αγία Παρασκευή  στο Κοντόπευκο “κρούει κώδωνα κινδύνου” για να τον ακούσουν οι παίκτες του (και όλοι όσοι εξ ημών καταγράφουμε την επικαιρότητα) με αποκλειστική, εσπευσμένη, γραπτή δήλωσή του προς το ebasket.gr:

“Δηλώσαμε όλοι όσοι ρωτηθήκαμε κατ’ επανάληψη, ότι νίκη επί της Καβάλας μας δίνει απλά συγκριτικό πλεονέκτημα και προβάδισμα για τη συνέχεια. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Από τη λήξη του ματς μέχρι και τώρα παρακολουθούμε με ανησυχία ένα παραλήρημα θριαμβολογίας που μας έχει ήδη ανεβάσει στην Α1 δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος. Να παραμείνουν τα πόδια μας στη γη και το βλέμμα μας χαμηλωμένο.

Κανείς από εμάς δε δικαιούται να κοιτάξει πιο μακριά από το ματς του επόμενου Σαββάτου. Η έπαρση, η βιασύνη και η υπερβολή είναι συστατικά αποτυχίας. Δεν μας εκφράζουν και δεν επηρεάζουν το έργο μας” .

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Έβδομο ban στην ΑΕΚ [pic]

Έναν πραγματικό Γολγοθά θα χρειαστεί να περάσει η ΑΕΚ προκειμένου ακόμα και να ξεκινήσει τ…