Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Παγκόσμια Ελλάδα!

Παγκόσμια Ελλάδα!

skoulidas-post

Αποστολή εξετελέσθη!
Η Ελλάδα κέρδισε ακόμη ένα στοίχημα, αυτή τη φορά αναφορικά με τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων του 2015! H FIBA έδωσε το χρίσμα στη χώρα μας, η οποία θα διοργανώσει μέσα σε δύο καλοκαίρια δύο μεγάλες διοργανώσεις στις “μικρές” ηλικίες.

Κι αυτό γιατί δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως είχε προηγηθεί η απόφαση της FIBA Europe για διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών του 2014 στην Κρήτη. Όπερ και σημαίνει πως τόσο το 2014 όσο και το 2015 η χώρα μας θα αποτελέσει το κέντρο του παγκόσμιου μπασκετικού ενδιαφέροντος.

Από εδώ και πέρα, βέβαια, το ενδιαφέρον στρέφεται στο πως θα καλυφθούν τα έξοδα μίας τόσο μεγάλης και σημαντικής διοργάνωσης από την ΕΟΚ, αφού είναι δεδομένο πως το… κόστος θα είναι αρκετά μεγάλο, προκειμένου για τη φιλοξενία των αποστολών των ομάδων.

Ειδικά από τη στιγμή που, όπως συμβαίνει σχεδόν σε όλες τις αντίστοιχες διοργανώσεις, τα έσοδα από τα εισιτήρια και άλλους τομείς είναι λίγα. Ήτοι, η Ομοσπονδία καλείται να βρει πόρους και τρόπους για να καλύψει τα έξοδα, για να μην είναι… μείον το ταμείο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Γυναικών: Οι συμμετοχές σε Ευρωμπάσκετ

Άλλες οκτώ φορές έχει συμμετάσχει σε τελική φάση Ευρωμπάσκετ η Εθνική Γυναικών έχοντας μάλ…