Κεντρική Ελευσίνα “Να διαχειριστούμε το άγχος”

“Να διαχειριστούμε το άγχος”

skarafigkas-tessera
Ο Πανελευσινιακός χρειάζεται τη νίκη για να απομακρυνθεί και άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού, όμως θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στον ΠΑΟΚ, στην Ελευσίνα. Ο προπονητής των γηπεδούχων, Γιώργος Σκαραφίγκας, υπογράμμισε την ανάγκη διαχείρισης του άγχους, στάθηκε στην ποιότητα του “Δικεφάλου” και τόνισε πως αν οι παίκτες του κρατήσουν το σκορ σε χαμηλά επίπεδα έχουν πολλές πιθανότητες να πάρουν τη νίκη:

“Ο ΠΑΟΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλο ταλέντο και ένα προπονητικό team με πολύ μεγάλες διακρίσεις και εμπειρίες.

Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς θα πρέπει να διαχειριστούμε το άγχος μας σαν γηπεδούχοι με τον καλύτερο τρόπο και αν καταφέρουμε να κρατήσουμε τον ΠΑΟΚ χαμηλά στο σκόρ θα έχουμε πολύ μεγάλη τύχη στο παιχνίδι”.

Ο Θωμάς Νίκου, από την πλευρά του, επεσήμανε: “Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο με μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα που έχει στόχο στο παιχνίδι της. Εμείς πρέπει να τα δώσουμε όλα να κερδίσουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας για να ξεκολλήσουμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και αν καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη να πάρουμε και ψυχολογία για τα επόμενα παιχνίδια”.

Load More Related Articles
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
  • Η αναβίωση του Rivalry

    Η ελληνική “μητέρα των μαχών” ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αποτελεί το πιο καυτό ν…
  • Rebounding Life (vid)

    Έχεις αναρωτηθεί για τη σημασία των δεδομένων ή ασήμαντων λεπτομερειών και το πόσο διαφορε…
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

  Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …