Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Το μυαλό στη διαχείριση

Το μυαλό στη διαχείριση

pedoulakis-vlado

Μία καθ όλα κουραστική εβδομάδα ξεκινά αύριο για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μέσα σε διάστημα οκτώ ημερών θα κάνει τρία ταξίδια σε Δράμα, Ηράκλειο και Ισπανία. Κάτι που καθιστά πρόδηλο πως το έργο των παικτών του Αργύρη Πεδουλάκη είναι δύσκολο, κυρίως λόγω της κούρασης και της καταπόνησης.

Σε αυτό το κομμάτι εστιάζει -με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ– ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ τονίζοντας:

“Ο ΚΑΟΔ είναι μια ομάδα ιδιαίτερα ανταγωνιστική, κυρίως όταν παίζει στο γήπεδό της. Προσπαθεί σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη, διαθέτει μεγάλο πάθος και βγάζει ενέργεια στο παρκέ. Είναι μια γρήγορη ομάδα, βασίζεται στον αιφνιδιασμό και πλέον έχει και αρκετή εμπειρία. Είναι το τρίτο μας παιχνίδι σε έξι μέρες και καλούμαστε για μία ακόμη φορά να διαχειριστούμε την κούραση, αλλά και να προετοιμαστούμε για ένα πολύ δυνατό παιχνίδι”.

Από την πλευρά του, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς τόνισε: “Η σοβαρότητα και η συγκέντρωση είναι δύο στοιχεία τα οποία επαναλαμβάνουμε συχνά σε ότι λέμε, αλλά παραμένουν δύο παράμετροι που παίζουν ρόλο σε κάθε αναμέτρηση. Ο ΚΑΟΔ είναι μια σοβαρή ομάδα, έχει ήδη αποδείξει ότι είναι μαχητική και ότι διεκδικεί τη νίκη σε κάθε αναμέτρηση.

Και πολύ περισσότερο στο γήπεδό της, το οποίο συνήθως είναι γεμάτο, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η περιφέρεια αγαπά το μπάσκετ. Αυτό που θα πρέπει εμείς να κάνουμε είναι να είμαστε έτοιμοι από το πρώτο λεπτό, να κάνουμε την καλή εμφάνιση που θέλουμε και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα στο οποίο στοχεύουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ο… Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη φιέστα του Ολυμπιακού [pic]

O Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη φιέστα της κατάκτησης του 46ου πρωταθλήματος του και ο κόσ…