Κεντρική Α1 Άρης “Με τη βοήθεια του κόσμου”

“Με τη βοήθεια του κόσμου”

NewSports     9/3/2002MAPOYªI - APHª.MINITª.
Με τον τελικό του κυπέλλου να βρίσκεται λίγες μέρες μακριά, ο Άρης υποδέχεται το Ρέθυμνο αναζητώντας την επιστροφή στις νίκες. Ο Μίλαν Μίνιτς, αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης ανάμεσα σε δύο ομάδες με ίδιους στόχους, υπογράμμισε πως οι παίκτες του πρέπει να ανακόψουν τους αιφνιδιασμούς του Ρεθύμνου και να κυριαρχήσουν στη μάχη των ριμπάουντ ενώ σημείωσε την καταλυτική παρουσία που θα έχει ο κόσμος:

“Παίζουμε με μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, την είσοδο στα πλέι οφς. Αυτό το παιχνίδι μπορεί να δώσει σημαντικούς βαθμούς και στις δύο ομάδες.

Είναι πολύ σημαντικό να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς του αντιπάλου, το τρανζίσιον παιχνίδι και πρέπει να κυριαρχήσουμε στα ριμπάουντ. Θέλουμε να αντιδράσουμε με το σωστό τρόπο και να είμαστε όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται πάνω σε αυτά που ζητάμε μέσα στο γήπεδο.

Έχουμε διάφορα προβλήματα που μας πιέζουν και είναι γνωστά, αλλά μαζί με την παρουσία του κόσμου, η πίεση πρέπει να βγει σε θετική ενέργεια και αυτή η ενέργεια να έχει μόνο ένα στόχο. Να παίξουμε ένα ποιοτικό παιχνίδι και να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε μέσα σε αυτό”.

Ο Σπύρος Μούρτος, με τη σειρά του, δήλωσε:  “Το παιχνίδι με το Ρέθυμνο είναι πολύ σημαντικό για εμάς, μετά από τα τελευταία μας αρνητικά αποτελέσματα. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο, ξέρουμε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και διαθέτει ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ του, αλλά εμείς πρέπει να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Για να το κάνουμε αυτό, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό και να περιορίσουμε τα πλεονεκτήματα του αντιπάλου μας”.

Load More Related Articles
 • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

    Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
 • Η αναβίωση του Rivalry

  Η ελληνική “μητέρα των μαχών” ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αποτελεί το πιο καυτό ν…
 • Rebounding Life (vid)

  Έχεις αναρωτηθεί για τη σημασία των δεδομένων ή ασήμαντων λεπτομερειών και το πόσο διαφορε…
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

  Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …